Jehova Tanúi mit fognak csinálni ha a Nasa bejelenti, hogy egy gyilkos aszteroida becsapódik a Földbe? Azt mondják, hogy sohasem fog elpusztulni a Föld.
Én úgy hallottam, hogy a Jehova Tanúi nem keresztények, hanem egy szekta. És sokkal másabb mint a kereszténység. Pl. a tanúk szerint, Jézus egy angyal volt, Jézus oszlopon halt meg stb...
A Nasa pedig talán téved, ahogy a tudomány is, de Isten. Bár én a tudományt elfogadom, és a Nasa-t is. De mellette nem vak keresztény vagyok... :)
Akkor rosszul hallottad. Jehova tanúi épp úgy keresztények, mint bármely felekezet, amely elfogadja, hogy Jézus a megváltó, Isten választottja, hogy Messiásként az életét adja az emberek életéért.
Attól, hogy máshogy értelmezik az Írásokat (mint pl a szintén antitrinitárius unitáriusok, akik Jézust egyszerű embernek hiszik) még ugyanúgy keresztények.
Szervusz!
Prédikátor 1:4 ezt irja: "Egyik nemzetség elmegy, a másik eljő, de a föld mindörökké megmarad." Isten a földet az embernek adta lakhelyül. Éppen ezért nem fogja elpusztitani. És ahogyan fentebb is irták már a válaszban, azt irja: "A szelidek öröklik a földet, és mindvégig rajta lakoznak." Üdv: Judit!
17
Ezen ne fájjon a fejed. Isten nem hagyja hogy elpusztuljanak a teremtményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!