Vajon az ateisták hogyan fognak reagálni ha mondjuk holnap bibliai világvége lesz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 22:34
1/21 anonim válasza:
Szerintem pont úgy, ahogy a hívők többsége. Néhány folyamatosan világvégét váró szektán kívül az embereknek nincs nagyon világvége hangulata, így mindenki meglepődne, nem kicsit.
2/21 A kérdező kommentje:
Értem. De ez most a valóság lenne. Tehát jönnek a csapások, nagy jégeső, földrengések, nagy vihar stb... Tehát tényleg megtörténik. :)
2020. aug. 31. 22:42
3/21 anonim válasza:
De nem, nem tortenik meg.
Mit reagalnal ha mondjuk holnaptol a beleidben csiperkegomba none? Fuuuu de erdekes kerdes, tok izgi, mi?
Na haladjunk tovabb, holnaptol szerencsere suli, nem lesz idotok az idiota, infantilis agymenesekre.
4/21 A kérdező kommentje:
nekem nem lesz suli :D
2020. aug. 31. 22:59
5/21 anonim válasza:
Pont úgy unják már, hogy szerinted naponta 5x világvége lesz, mint egy hívő.
6/21 anonim válasza:
Ateista vagyok, és eddig még egyszer sem lett világvége. De ha lesz, az sem bibliai, hanem mondjuk kitör a Yellowstone vulkán, ami esedékes amúgy. Erre pont úgy fogok reagálni, mint bárki más: meghalok secperc alatt.
7/21 anonim válasza:
Attól függ milyenek a körülmények. Nem mindenki hajbókol egy gonosz istennek és a kutyáinak.
8/21 A kérdező kommentje:
Látom nem nagyon tudtok olvasni. Most a bibliai végre gondolok! És, hogy "elméletben" megtörténik!
2020. aug. 31. 23:15
10/21 anonim válasza:
Mindenki becsinálna, mint most a COVID-nál az emberek jó nagy százaléka, nem vallás kérdése.
Ha meg túl vészelnénk a bibliai véget ESETLEG, ugyanúgy visszatérnének az életükhöz.
Nem fognak hinni attól egy istenben sem. Ha ott állna előttük egy isten, akkor se hinnék el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!