Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vajon a dinoszauruszok létezés...

Vajon a dinoszauruszok létezése amiket a múzeumokban is látunk élőben, kizárja a Bibliát? Vagy pedig igaz minden, és Noé katasztrófánál kihaltak a dinók?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 07:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Kíváncsi hívő ember vagyok.
2020. júl. 13. 13:00
 12/21 anonim ***** válasza:
4%

Ekkora állatokat hogy vinnél fel egy hajóra? Sehogy. Logika?

Amúgy csak kitalálták őket a marketing miatt, hogy gyermekeknek el tudják adni kicsi műanyag kivitelben, hogy azzal játszanak, dollármilliárdokról van szó. Még nem vetted észre, minden üzlet ebben a világban. Kicsi kínaiak is ráálltak a gyártásukra, kalandparkokat, múzeumokat rendeznek be velük, hogy ott is pénzt szedjenek. Pénz, pénz, pénz...

2020. júl. 13. 23:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12: a dinoszauruszok tudományos felfedezése a XVII-XVIII. században indult be, amikor még messze voltak a kicsi műanyag játékfigurák. Értem én a konteó lényegét, csak ezer sebből vérzik. 10-es voltam.
2020. júl. 14. 08:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy a dínókat is felvitték a bárkára. És azért nem vittek fel a bárkára dínókat, mert súlyosak voltak...
2020. júl. 14. 11:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó naiv feltételezésem, hogy nem trollkodás:

Az ugye világos, hogy a Biblia és a dinoszauruszok között 65 millió év a korkülönbség, ahogy azt korábban már írtam? Ezért nem szerepelnek a Szentírásban, ergo a vízözön történetében sem.

Ezt azért is szeretném újra kihangsúlyozni, mert attól, hogy egy bibliai történet sem ír róluk, még léteztek, csak az emberiség előtt(!) jó sokkal.

És ugye azt sem kell említenem, hogy egyrészt a Szentírás nem minden szavát értelmezzük szó szerint (pl teremtéstörténet), másrészt attól, hogy valami nem szerepel a Bibliában még nem lesz marketinghúzás? Utóbbi 12-esnek szólt.

2020. júl. 14. 11:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek írtad, de nem vagyok troll. De hamár a múzeumban látunk dínókat, és dínó szobrokat is, akkor mi a helyzet? Azt mondják, hogy csak 65 millió éve haltak ki, de az egész világ 6000 éves... Bár én a tudománynak is hiszek, nem csak a vallásnak. Tehát azt tudom, hogy a Föld geoid alakú, és 4.5 milliárd éves :D :)
2020. júl. 14. 11:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Valójában csak bizonyos keresztény szekták állítják a Föld 6000 éves korát. Pont azért, mert a Bibliát is szó szerint veszik, ami esetenként hiba.

Én magam is tudományos beállítottságú vagyok, és vallásos. Mert a kettő valójában nem zárja ki egymást.

2020. júl. 14. 11:43
 18/21 A kérdező kommentje:
:) arra vagyok kíváncsi, hogyan reagálnál ha valahogyan kiderülne, hogy a Föld bolygó mégis lapos? Ez csak egy elmélet. De ha mégis kiderülne... Én szerintem csalódott lennék, mert egész életemben becsaptak engemet, hogy a Föld geoid alakú... Hogy reagálnál?
2020. júl. 14. 11:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miképp derülne ki... csak az elmélet kedvéért:

Lehet tévedés miatt, ez esetben újraértelmezném az eddig tanultakat.

Lehet szándékos félrevezetés miatt, ami már konteószagú. Ekkor annak járnék utána, miért és kinek volt érdeke a félrevezetés?

De természetesen ez a lapoföldesdi köztudottan baromság, tehát a témával ennél jobban foglalkozni végképp értelmetlen. 😀

2020. júl. 14. 11:51
 20/21 A kérdező kommentje:
Érdekes :D ahogy már írtam, én tudom, hogy a Föld GEOID alakú és nem LAPOS :D
2020. júl. 14. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!