Hogyan lehetne megköszönni Sátánnak mindazt a sok jót, amit adott?
Oh, Lucifer, te fényhozó, aki felszabadítottad az emberiséget. Te fejedelem, aki már kezdettől legyőzted az istent. Isten vagy, az istenek között, világosság a sötétségben. Állíts fel birodalmad, Urunk, Istenünk. Szabadíts meg minket a kersztényektől, akik bemocskolták a te szent nevedet.
Dicsőség neked Sátán, te fényes király, király!
Igen, az előbb írtam Én is, hogy a Tanúkat, de volt hogy valami Péter nevű teológust is lepontozzák.
Undorító, hogy mi folyik itt. Vajon az illető eszénél van?
A kérdezőnek.
Milyen sajnálatos, hogy egy halálra ítélt mellett foglaltál állást. Ő egy halandó teremtmény, aki soha nem tudja legyőzni Istent, és beigazolódott, hogy tévedett, amikor Jézus meghalt. Ezért legyőzte, lerontotta az Ördög munkáját, és visszafordíthatatlanul közeleg az életének a vége.
Még meg gondolhatod magad. Ellenben, ugyan az lesz a részed, mint neki.
A teremtmény túlnőtt az a teremtőn.
Isten már rég veszített.
"Ezt csak a Biblia mondja"
Heh,most úgy beszélsz,mintha neked mindent elsöprő bizonyítékaid lennének arra a sok marhaságra,amit itt összehordtál.
Hát, nagyon köszönöm neki a hazugságot, gyilkolászást, lopást, erőszakot, brutalitást, sanyargatást, pökhendiséget és még sorolhatnám. ez jellemzi most a világot, gratulálok beért a Sátán hatalma. Létezik még jó a Földön? Elvétve.
Egyébként úgy van, hogy amikor Jézust megfeszítették meghalt, majd feltámadt, akkor alászállt a poklokra. Gondolom, hogy tökön rúgja Lúciuszt.
Már leírtam egyszer máshová,hogy a Sátán se olyan jófiú. Ha az Ádám,Éva történetből indulunk ki,akkor a Sátán pontosan tudta,hogy az ember mit fog kapni azért,ha eszik arról a fáról. Ennek ellenére mégis rábeszélte. Gondolom azért nem kell kifejtenem,hogy ez miért is szaralakság.
Viszont a mindenható Isten részéről meg oltári nagy felelőtlenség volt egy ilyen angyalt kinevezni OLTALMAZÓNAK. Szinte már ironikus..Könyörgöm,úgy,hogy mindennel tisztában volt. Sátánnak kellett volna annak az angyalnak lennie inkább,aki a legtávolabb van az Édentől. Szóval az én véleményem szerint a Sátánnak se lenne túl sok köszönni valónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!