Van isten?
Kérdező. Te írsz baromságokat.
Ennek a mondatodnak pl. semmi értelme nincsenen:
"te vagy egy jahwe"
Ennek a mondatnak melyik dimenzióban van bármi értelme?
Ha csak így tudsz kommunikálni akkor menj vissza az iskolapadba tanulni.
Ha kötöztödni akarsz akkor meg egy kocsmába menjél...
Az hogy tudatlan vagy az nem az én problémám.
Azt a tényt írtam le, hogy az ószövetség a zsidóságtól átvett talmudi bosszúálló istenről szól, akit jawhvenak hívnak.
Az újszövetségben meg Jézus életéről és tanításairól van szó.
Te írtad, hogy biblia Istene szerinted gusztustalan és szadista. Akkor vedd tudomásul a tényeket és a kapcsolatokat és az eredetet is, nem pedig idióta értelmetlen mondatokat írni.
Nem releváns az ítélkezésed valami olyan felett, amit nem ismersz. Te viszont olvast el a bibliát, a talmudot és a koránt is.
A te agyadra a tudatlanság ment.
Legyél normális.
Az egy amolyan... vicc, amit általában a magadfajták nem értenek :D
Csak trollkodok egyébként, de akkor csak az ószövetség Istene rossz, elfogadom. De amúgy ja, tudatlan vagyok ilyen szempontból, van jobb dolgom is egész egyszerűen.
A magadfajták meg nagyon viccesnek hiszik magukat... :D
Kiírtál egy kérdést, kaptál egy értelmes választ, nem itt kell trollkodni.
Irritáló és magadat minősíted vele.
Egy online oldalon,ahova csupa ismeretlen embernek teszel fel kérdéseket, nem tudom honnan veszed, hogy a haverod vagyok.. A haverokat szokta az ember "oltogatni", nem pedig idegeneket. A másik amit nem tudok honnan veszel, hogy férfi lennék.
Interneten egy idegennel kapcsolatban ilyenekre következtetni, elég nyomingerség.
69!
Ezt gyolsan lávágtad! Utánanéztél? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!