Mit gondoltok arról, hogy a templomokra nem vonatkozik a bezárás?
1. Olaszországban is volt, amikor csak tizenpár regisztrált fertőzött volt. Sőt, volt, amikor 1. Sőt, volt, amikor 0.
2. Nem ismerek olyan irodai dolgozót, akinek jövő hétfőn be kellene mennie dolgoznia.
# 22
Az összes csoporttársam home office-ban volt, amikor szerdán elköszöntünk egymástól ugyebár, mert bezár az egyetem.
Amelyik cég kiközvetít, ott csütörtökön rendelték el, ahova kiközvetít, ott pénteken.
A tömegközlekedés már egész héten a szokásosnál jóval üresebb volt.
Volt munkatársaim egy részben állami, igen konzervatív intézménynél is hétfőtől home office-ban dolgoznak.
De te biztosan jobban tudod nálam, hány embert ismerek.
Én tényleg nem ismerek olyan irodai dolgozót, akinek fizikailag be kellene mennie hétfőtől, ha erre a kijelentésemre az általánosítás szót rá tudod húzni, az a saját frusztrációdról árulkodik.
Köszönöm szépen, jelenleg még nekem is rengeteg a munkám, pénteken is elláttam otthonról, jövő héttől is el fogom.
A frusztrációdat ne máson vezesd le, hihetetlenül rosszul esik, hogy leírok valamit és támadnak. Bár embergyűlölőként szépeket kívánok neked.
Nálad aztán vannak bajok, de nem kicsit... Keress fel egy orvost.
Egy mondatot írtam, s azon hisztizel itt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!