Ti nem csalódtatok emiatt Ferenc pápában, biztosan olyan jó ember ez a Ferenc pápa, nem csak egy megjátszás amit ő csinál?
Ha én öreg bácsi lennék, mint a pápa, és elkezdene valaki rángatni engem, ijedtemben én is ráütnék az illető kezére, mint a pápa tette most. Aztán ha lenyugodnék, mint a pápa lenyugodott, akkor elnézést kérnék.
Miért látogatsz ilyen szennyoldalakat, mint a mindenszo.hu? Meg fog ártani a gondolkodásodnak.
Rég láttam ilyen igénytelen weboldalt. Remélem kivételesen kattintottál rá.
Nem csalódtam, a nő megérdemelte. Agresszívan rángatni valakit? Ez a minimum, nehogy már csak azért, mert a békét közvetíti, így lehessen viselkedni vele.
Jó, mondjuk én ateista vagyok és hidegen hagynak az ilyesmik.
Jó teszt volt, kibújt a szög a zsákból, a váratlan helyzet lerántotta a leplet az ájtatoskodó sunyi vénemberről.
Persze, odamegy a tömeghez és teszi az agyát, valójában meg cseppet sem jámbor, hanem megmutatta, hogy legszívesebben a kezükre üt a kordonnal fékezett tömeg arctalan képviselőinek.
Na persze most bánja, mert tudja, hogy kimutatta a foga fehérét, amit eszében sem volt megtenni, csak kijött belőle, kihozta az undor, vagy a gőg.
mit mond a no pontosan?
ugytunik a no nem szeretetbol kezdi rangatni hanem "kovetel" valamit, de ehhez tudni kellene mit mond pontosan!
Milyen erőszak? Ha az lett volna, akkor azonnal ugrottak volna a testőrök. Egyébként nemcsak a belinkelt oldalon, hanem szinte minden normális híroldalon is elérhető.
Elég lett volna megfogni a nő kezét és megáldani. Nem ütni.
Mintha a videó alatt azt olvastam volna, hogy a nő azt akarta, hogy ördögöt üzzenek belőle. A pápa meg azt mondta, hogy nincs ideje ilyen butaságokra.
De mondom nem biztos!
A lényeg, hogy nem csalódtam. Ha rácsupunk valakire még nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!