Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan tudnék saját vallást,...

Hogyan tudnék saját vallást, egyházat alapítani?

Figyelt kérdés
Kibéreltem egy albérletet, úgyhogy már megvan a templom. Már kitaláltam ki lesz benne az isten, meg démonok, stb is lesznek benne. Írtam erről egy hosszú könyvet, úgyhogy biztos igaz. Meg a szomszéddal lebeszéltem, hogyha lesz majd pár hívőm, akkor feláldozhatom. Már csak az lenne a kérdésem, hogy milyen hivatalba kell mennem, hogy hivatalosan beiktathassam az új vallást, egyházat?

#vallás #egyház #biztos igaz
2019. dec. 26. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Maradt még 1,5 heted kiélni magad, utána jön a rég nem várt iskola 😄😅, úgyhogy készülj, nehogy váratlanul érjen egy röpdolgozat, mert az bizony kellemetlenül érhet...(bár a sok unatkozónak én ünnepek alatt is adnék le pár órát, bár akkor a tanárokat hergelném vele.

UI: Tudom, hogy egy 18 alatti gyerek vagy...

2019. dec. 26. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
2019. dec. 26. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon szépen köszönöm!
2019. dec. 26. 16:45
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
66%

nem komolyan irtad igy minimum hogy megfelelo kategoriaba kell kerulnie kerdesednek, mert ez epp ellentete a kritikanak megha komoly lenne is

legalabbis "felaldozhatom" alatt leirhatnad mit ertesz, mert a gyilkosag torvenybe utkozik mindegy hogy beleegyezett az aldozat

2019. dec. 26. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Kell a pont kérdés kiírásért?

Ahhoz, hogy vallásalapító légy, valmivel több kell, mint ilyen kérdés kitalálása!

2019. dec. 26. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Első körben alapíts egy államot az albéreltből. Úgy könnyebb dologod lesz szerintem. Én is ezt csinálnám.
2019. dec. 26. 22:16
 7/8 szp72 ***** válasza:

Tulajdonképpen az új vallásod már kész is van, ezt ügyesen kigondoltad, már tényleg csak a hívek hiányoznak.

Sajnos az állam csak akkor jegyez be államilag is elismert új felekezetként, ha vallásod eléri Magyarország lakosának 0,1%-át. Mondjuk az állam az emberáldozatokat valószínűleg bűncselekménynek fogja eleinte értékelni, s ha nem is akasztófán, de egy szigorúbb elmegyógyintézetben is végezheted. Dehát a nagy vallás alapítók sorsa sajnos mindig ilyen, eleinte mindig elutasítással és meg nem értéssel találkoznak.

2019. dec. 29. 18:12
 8/8 A kérdező kommentje:
A feláldozást képletesen értettem, azért én sem vagyok hülye, tudom, hogy a gyilkosság törvénybe ütközik.
2019. dec. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!