Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek Ferenc...

Mi a véleményetek Ferenc pápáról? Tényleg nem szereti sok katolikus ezt a pápát?

Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 14:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

egy katolikus teológus nyílt levele a pópához:

[link]

részletek:

Hitünk akár egyetlen tanítását is lehetetlen megváltoztatni, elutasítani vagy fellazítani. Ahogy már egy másik cikkemben tárgyaltam, az Egyház tanítása szerint még egy pápa is eretnekségbe esik, ha a hit akár egyetlen doktrínájának megvallását is visszautasítja és ebben az esetben de facto érvényteleníti pápaságát. Van

akár egyetlen hittétel is, amelyet Ön elutasít? Vagy megpróbál megváltoztatni? Vagy nemsokára meg fog változtatni?

2019. nov. 1. 20:21
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a katolikusok többsége szereti, elég sok katolikust ismerek személyesen, még egyiket sem hallottam úgy vélekedni, hogy nem szereti.

Ami pedig még sokkal jobb, hogy nem csak katolikusok szeretik, így pedig meg tud szólítani sokakat, még többen hallhatják meg általa az Evangéliumot.

2019. nov. 1. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan ember, akit mindenki szeret. A pápát sem.
2019. nov. 2. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
Nem vagyok katolikus de szerintem Ferenc pápa egy bohóc, kicsit Trumpra emlékeztet, mintha egyikük sem értené hogy került a pozícióba amit épp betöltenek. A pápa állást foglal a migráció kérdésében, állast foglal arról hogy szabad-e óvszert húzni aktushoz (nem viccelek, ellenzi), de arról egy árva szót nem szól soha, hogy a közel-keleti keresztényeket üldözik.
2019. nov. 3. 22:11
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

"A pápa állást foglal a migráció kérdésében, állast foglal arról hogy szabad-e óvszert húzni aktushoz (nem viccelek, ellenzi), de arról egy árva szót nem szól soha, hogy a közel-keleti keresztényeket üldözik."

Vagy hazudsz, vagy soha nem hallottad még beszélni. Számtalan alkalommal emelt már szót az üldözött keresztényekért, ezen felül Vatikán számos diplomatája dolgozik azon, hogy ezek az üldözések enyhüljenek, megszűnjenek. Melyik szekta tesz hasonlót?

2019. nov. 3. 23:01
 16/19 anonim ***** válasza:
13%
Ferenc pápa szerintem is bohóc. Ha tesz a keresztények üldözése ellen, akkor jól teszi. Több keresztény közösség tesz ez ellen, sőt a jelenlegi magyar kormány is elindította az üldözött keresztényeket támogató intézkedéseit, amelyre számos ország, közöttük az Egyesült Államok is felfigyelt.
2019. nov. 3. 23:31
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
Az első viszonylag normális pápa :)
2019. nov. 6. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nézd meg és megérted kik a jezsuiták

[link]

2019. nov. 8. 16:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagy hóhányó, az biztos. Utálja már szerintem az egészet. Látja, hogy csak cirkusz.
2019. nov. 17. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!