Hogyan szabadult ki Jézus, verekedett, elfutott?
Teleportált vagy éteri alakra váltott.
Pont úgy, mint amikor a zárt ajtón keresztül ment be a tanítványokhoz a házba.
Minden6ó vagy esetleg csak mese az egész????
Szerintem kibújt a papiból és szimplán a háta mögött dekkolt, vagy a papi belőle, a többit meg már leírtam.
Vagy lehet, hogy abban az állapotában, hogy benne volt a papi, lenullázta magát és maradt az, hogy ő van a papiban, így már nem is találhattak többé rá.
Te még nem játszottál bújócskát?
Talán a 'stupor'-t használta?
:)
Hmmm!
"végre lássátok és értsétek: az Atya bennem van s én az Atyában vagyok.”
Na ez a probléma már a matematikusokat is megizzasztotta!
Ennek a versnek a magyarázatát maga a Biblia adja. A lábjegyzet a János 17:21-re utal, ami ezt irja:
(János 17:20, 21) . . .; 21 hogy mindnyájan egyek legyenek, mint ahogy te, Atyám, egységben vagy velem, és én egységben vagyok veled, hogy ők is egységben legyenek velünk, hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél el engem.
Ezért a Biblia vers sajnos rossz forditás, ami a háromság, illetve Jézus egyenlőségét Az Atyával akarja támogatni. Ha igy volna, akkor az egségről szóló vers felesleges lenne, és az is, hogy a Tanitványok is egyek legyenek ahogy Jézus az Atyával, ami lehetetlen.
(János 10:38) 38 De ha cselekszem, még ha nekem nem hisztek is, higgyetek a tetteknek, hogy megtudjátok, és még világosabban értsétek azt, hogy az Atya egységben van velem, és én is egységben vagyok az Atyával.”
Κατά τον Ιωάννη 10:38 Αλλά αν τα κάνω αυτά, ακόμη και αν δεν πιστεύετε εμένα, πιστέψτε τα έργα,+ ώστε να γνωρίσετε και να συνεχίσετε να γνωρίζετε ότι ο Πατέρας είναι σε ενότητα με εμένα και εγώ σε ενότητα με τον Πατέρα».
nem tudom nem írja...feltehetően elfutott, legalábbis a folytatásból ezt szűrtem le...
az élete alapján törvény tisztelő volt, de nem ragadt bele a dogmákba és emiatt hitszegőnek hihették. Meg nehéz az előtte levő kijelentést lenyelni. Igazi Istenkáromlás, hogy lehet egy a Mindenség Urával? valljuk be, ma is nehéz lenyelni, ha valaki ezt jelenti ki magáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!