Jehova tanúi a szenvedés teóriájában, hogyan tovább?
Sziasztok. Vettem a "fáradtságot" és végig néztem a nyári kongresszusok bemutató kis filmjét. És nem értem én ezt a dolgot. Hogyan lehet ennyire tévesen látni a világot, ahogyan látják, és ezt miért kell felhasználni, öncélú propagandához?
A videó készből áll. Az egyik része, hogy elmondja, a világ állítólag mennyire szörnyű, mennyi szenvedés, háborúság, gyötrelem van. Tele negatív, pesszimista, és egyértelműen téves információkkal, aki tanult történelmet tudja, ez az időszaka a világnak, vidámpark néhány korábbi időszakhoz képest. Tehát van ez a része, amely egyértelműen téves, pesszimista, és bizonyíthatóan hazugság.
Ott van a másik része, hogy az egocentrikus, öncélú propaganda, miszerint a "szörnyű, gyötrelmes" világban, mégis csak van még szeretet, és jóság, és természetesen ez mögött elsődlegesen a tanúk állnak, ők még hordozzák, és közvetítik azt.
Nehéz ezek után mit mondani...
Ennyi téves állítást, félreértelmezést, és magamutogatást, ego simogatást, mint, ami a kisfilmben van még nem láttam.
Vidiripi
Akkor én is írok ismét! És konkrétabb leszek!
Ne írj hülyeségeket!
"AZ ÉLETBEN CSAK A TETT SZÁMÍT A DUMA AZ SEMMIT!"
Ez egy hatalmas nagy hülyeség!
KZitusnak
A szeretetet nem tanulni kell (!!!), hanem érezni és kimutatni, mivel ez egy belsőből (szívből) fakadó érzés!
Sajnos a Tanúkat "betanítják", hogy hogyan és kiket lehet szeretni, gyűlölni, nem engedik meg nekik, hogy saját szabad akaratukból fejezhessék ki érzéseiket.
Szomorú, hogy még a saját gyermekeiket, házastársukat, szüleiket, unokáikat megvetik és gyűlölik a hatásos gyűlöletkeltő propaganda miatt!
HAHAHA!!!
A kongresszuson tanulunk 3 napig a szeretetről...?
Igen.. és vajon mit ... hogy kit kell és lehet !!! szeretni!
Nem kell ehhez 3 napos kongresszus, elég csak a BIBLIA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!