Jehova tanúi szerint a katolikusok Sátán befolyása alatt vannak?
A legdurvább az egészben az, hogy a tanításaikat nem minden esetben vállalják.
Minden nap itt lógnak az oldalon, délelőtt tettem fel a kérdést, már este 8 óra lesz, és egy darab tanú nem írt ide.
A Jehova tanúi annyira a Sátán befolyása alatt állnak, hogy szerintük az égvilágon minden más ember rajtuk kívül a Sátán befolyása alatt áll.
Annyi hamis tanításuk bukott már meg, hogy nemrég milliók léptek ki az ő fogságukból, családostól és mindenestől.
Egy rahedli világvége meg Jézus visszajövetele hazugságot tanítottak csak nem lett egyikből sem semmi.
Ilyen az amikor Isten nevét hiába veszi szájára valami szervezet.
Számonkéréskor nem tudom mit fognak mondani.
a jehovisták hol állnak katolikus téren az a világosabb, hogy pont fordított a helyzet. a jehovisták a tipikus "rákos daganat".
jehova szekta , vallási lexikon első sorai így kezdődik!
Magyar Katolikus Lexikon > J > Jehova tanúi Jehova tanúi, millenisták, 1931-ig Komoly Bibliakutatók Nemzetközi Szövetsége: adventista hagyományokon alapított szekta.
100% ban világos a katolikus lexikon fogalmazása is ahogy SZINTÉN a normál jogé is : JEHOVA SZEKTA.
lexikon.katolikus.hu/J/Jehova%20tan%C3%BAi.html
közel sem szép emberi dolgokat írnak róluk és tiszta világos állásfoglalás, nem mellé dumálás! a katolikus egyház " rákja, szégyene ahogy a teológián is tanítják. "
Helló!
Én is úgy tudom, hogy csak fix darabszámú üdvözölt lesz JK második eljövetelekor - Őt természetesen benne lesznek.
Mindenki más a sátán haverja.
Sajnos szerintem is a destruktív vallás közé tartozik. Rátelepedik a hívőre, aki hagyjon el mindenkit, aki nem jehovás - még a családját is.
Így nem lehet szeretetet elültetni az emberben.
12.A tanúk tudnának reklámozni egyebet is de nem teszik:
Pld.Ez egyezik Isten szavával,amit a katolikusok tesznek ès a bibliában nincs ,de akkor máris ál tanítsa.
[link] atw.hu/elizeus/eretneksegek.html
Nem teszik mert tudjak nem az embertársuk a hibás,hanem a hamis katolikus tantètel.
.Így az Egyház megveti a következőt.
Jelenèsek.22:18,19."Tanúskodom mindenkinek,aki hallja e tekercs profèciájának szavát:Ha valaki hozzátesz ezekhez,Isten azokkal a csapasokkal fogja sújtani,melyek megvannak írva ebben a tekercsben.19Ha valaki elvesz e profècia tekercsènek szavaiból,Isten is elveszi rèszèt azokból,amik meg vannak írva ebben a tekercsben:nem engedi neki,hogy egyen az èlet fáinak gyümölcsèből,ès nem engedi be a szent városb."
Na ezèrt modjátok feljebb,hogy a tanúk a "K.Egyház rákfenèje".
Ez fordítva van az Egyház rákfenèjère gyogyitására szolgál,mert a sok hagyományt mellőzik,amire Jèzus azt mondta,hogy:
"a ti hagyományotokkal megrontottátok az èn Atyám törvènyèt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!