Honnan szedték Jehova Tanúi, hogy csak egy arkangyal lenne?
"Az 1Tesszalonika 4:16 az arkangyal feljebbvalóságáról és a tisztségével járó hatalomról szólva a feltámasztott Úr Jézus Krisztusra utal"
Ha ez az érvelés igaz lenne, akkor az az abszurd helyzet állna elő, hogy Jézus nem csak egy arkangyal, de egy hangszer is, méghozzá trombita. Nekem ez már túl abszurd, szóval szerintem Jézus se nem trombita, se nem angyal. Nem mellesleg a Biblia határozottan írja, hogy Jézus nem angyal. Az arkangyal pedig akárhogy is nézem, egy angyal, miként neve is sugallja.
Köszi, hogy bemásoltad ezeket, így legalább te magad bizonyítod, hogy hazudsz.
Mellesleg Júdás 9-ben nem mer ítéletet mondani, míg Jézus fog ítélni. Bocs. Inkább hallgattál volna.
Vidiripi
Jézus
- Sehol sem írja a Szentírás, hogy angyal volt. Hanem "erős Isten"
-"Én Uram és Istenem!" (János 20:28).
- Kijelenti a Szentírás, hogy nem angyal: "Vajon melyik angyalnak mondta valaha: "A fiam vagy, ma szültelek?" (Zsidók 1:5)
- Neve Emánuel, jelentése: Velünk az Isten. (Máté 1:23)
Dániel 10:13 De Perzsia fejedelme ellenállt nekem huszonegy napig, és íme, Mihály, egyike a legelőkelőbb fejedelmeknek, segítségemre jött, és ott hagytam őt a perzsa királyoknál.
Megjegyezném hogy Jézus nem csak megítélte de ki is űzte a démonokat sőt a démonok szinte menekültek Jézus elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!