Magyarországon élő muszlim nők miért hordanak fejkendőt?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy az erkölcsösség jele a hidzsáb. Közben sok olyat láttam, aki rúzsozza a száját. Nincs ebben ellentmondás?2019. máj. 24. 13:43
1/11 anonim válasza:
Mindenkinél mást jelent az erkölcsösség. Van ahol a haj mutatását sokkal kihívóbbnak tartják. Egy nagyon vallásos muszlim lány sminket sem hord egyébként.
2/11 anonim válasza:
Bécsben olyan kikent, kifent muszlimákat láttam, csinos ruhában, magassarkúban, selyemkendőben.. csak színjáték. Egy kis smink meg rúzs nem a világvége, de hozzá hirdetni, hogy eltakarja a haját, hogy ne tetszelegjen másnak.. mert, ha úgy kicsípja magát, akkor nem kérkedik..
3/11 Balogh Bence 2019 válasza:
A muszlimok is emberek, nem tökéletes robotok. Sokan csak "kulturális" muszlimok, azaz annyira követik a vallást, mint egy magyar a kereszténységet.
4/11 lilla64 válasza:
A muszlim nők mindig is festették magukat,de ezt a családon kivül más nem szabad lássa.,mint ahogyan az arcukat,hajukat se.
5/11 anonim válasza:
Mintha keresztény magyarok nyakában nem látnánk keresztet, vagy nem látnánk őket a templomban karácsonykor/húsvétkor, miközben csalják a párjukat, lopnak, csalnak, hazudnak a hétköznapokban. Nyilván a muszlimok között is vannak ilyen megszokásból, mutatásból a vallásban maradt egyének.
6/11 anonim válasza:
Aki lepontozta az előzőt, annak fáj az igazság? Eszerint nem léteznek idehaza képmutató „keresztények”. Örülök.
7/11 anonim válasza:
Sok iráni nő is rúzsozza a saját, közben mind hordanak fejkendőt. Ha ez Iránban, ami egy iszlám köztársaság nem gond, akkor Magyarországon hogy lenne már az?
8/11 anonim válasza:
# 7-es vagyok. Száját akartam írni saját helyett.
9/11 anonim válasza:
Én kint németbe annyi kendős lányt láttam full sminkben,meg olyan testhezálló ruhában hogy ilyet még egy európai csaj se merne utcára felvenni szerintem.
De mivel rátekertek egy sálat a hajukra,attól automatikusan erkölcsösök lesznek ééérted? :D
Hát ki az a hülye aki ebben nem látja a logikát? :D
10/11 tgt válasza:
Az iráni nők nem azért hordanak kendőt, mert annyira vallásosak, hanem mert Iránban kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!