Miért ilyen Isten?
Figyelt kérdés
Nem törődik senkivel csak saját Magával. Sajnos meghalt a cicám tisztességesen el temettem ahogy azt kell. De Ő mégsem akadályozta meg hogy ne történjen tragédia.
Akkor minek imádjam ?
Egy öntelt nagyképű Istent.
Ebből nem kérek ha ilyen.
2019. máj. 16. 14:14
1/5 anonim válasza:
Mennyi védtelen madarat evett meg a cicád élete során? A szomszéd macska lelkén nagyon sok szárad.
2/5 anonim válasza:
"Nem törődik senkivel csak saját Magával. "
Cáfolom. Velem törődik, és sok ismerősömmel is.
"Akkor minek imádjam ?"
Ne imádd, de előtte győződj meg arról, hogy igazad van-e
Nekem is elpusztult a cicám, nekem is tragikus volt, de én nem szidtam Istent, mert előzőleg már utánanéztem Isten szavának és tudom, hogy mi miért történik. Idővel majd te is megnyugszol, ha hívő vagy
3/5 Novist válasza:
Ha valóban ismernéd az Istent és a többi kérdező is, tisztelet a kivételnek, nem kérdeznétek hülyeségeket. Csak sajnos lusták vagytok arra, hogy többször is kiolvassátok a Bibliát és kellő ismeretre tegyetek szert. Jakab apostol a következőket tanácsolja a levele 4:8-ban:,Közeledjetek Istenhez, és közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg a kezeteket, ti, bűnösök, és szenteljétek meg a szíveteket, ti, kétszívűek!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. máj. 16. 14:39
5/5 lilla64 válasza:
A cicád nem ölt meg állatokat élete során?Isten azt se akadályozta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!