Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ilyen Isten?

Miért ilyen Isten?

Figyelt kérdés

Nem törődik senkivel csak saját Magával. Sajnos meghalt a cicám tisztességesen el temettem ahogy azt kell. De Ő mégsem akadályozta meg hogy ne történjen tragédia.

Akkor minek imádjam ?

Egy öntelt nagyképű Istent.

Ebből nem kérek ha ilyen.

2019. máj. 16. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi védtelen madarat evett meg a cicád élete során? A szomszéd macska lelkén nagyon sok szárad.
2019. máj. 16. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

"Nem törődik senkivel csak saját Magával. "

Cáfolom. Velem törődik, és sok ismerősömmel is.

"Akkor minek imádjam ?"

Ne imádd, de előtte győződj meg arról, hogy igazad van-e

Nekem is elpusztult a cicám, nekem is tragikus volt, de én nem szidtam Istent, mert előzőleg már utánanéztem Isten szavának és tudom, hogy mi miért történik. Idővel majd te is megnyugszol, ha hívő vagy

2019. máj. 16. 14:36
 3/5 Novist ***** válasza:
90%
Ha valóban ismernéd az Istent és a többi kérdező is, tisztelet a kivételnek, nem kérdeznétek hülyeségeket. Csak sajnos lusták vagytok arra, hogy többször is kiolvassátok a Bibliát és kellő ismeretre tegyetek szert. Jakab apostol a következőket tanácsolja a levele 4:8-ban:,Közeledjetek Istenhez, és közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg a kezeteket, ti, bűnösök, és szenteljétek meg a szíveteket, ti, kétszívűek!
2019. máj. 16. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. máj. 16. 14:39
 5/5 lilla64 ***** válasza:
100%
A cicád nem ölt meg állatokat élete során?Isten azt se akadályozta meg.
2019. máj. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!