Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Baj ha van egy ilyen tetoválásom?

Baj ha van egy ilyen tetoválásom?

Figyelt kérdés

Van egy Beast tetoválásom, amit 2 okból varrattam magamra, 1.Baratnommel közösen a Beauty & Beast azaz a szépség és a szörnyeteg miatt

2.Az edzés miatt, azaz train like a beast, azaz eddz úgy mint egy vadallat

De mostanában hallottam hogy angolul a satant is így nevezik és volt már aki azt hitte h ez miatt van rajtam, de ennek semmi köze hozzá. Amúgy nagyon szeretem és tetszik ez a tetoválás csak ez aggaszt h sátánistanak hittek emiatt

2019. máj. 13. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Magyarul fenevadként fordították, de ebből a szempontból mindegy, a szűklátókörű emberek mindenkit lesátánistáznak, akinek akármilyen tetoválása, piercingje van, de elég az is, ha rosszul áll a haja vagy máshogy öltözködik.

Szerintem nem probléma.

2019. máj. 13. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, semmi baj vele. :) Ha valaki félreérti, magyarázd el neki a jelentését és kész. Nekem mondjuk eszembe sem jutna erre asszociálni.
2019. máj. 13. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem baj, ha van tetoválásod. Én magam sose tetetnék fel ilyet magamra, de mindenkinek más az ízlése. Egyébként a Biblia sem tiltja, még ha 1-2 versbe néhányan szeretnék is belemagyarázni.
2019. máj. 13. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
A tetoválás amolyan billog, amit meglepő módon a prolik önként varratnak magukra.
2019. máj. 13. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A Jelenések könyvében van arról szó, hogy a szörnyeteget fogják imádni az emberek, akit Jézus majd legyőz. (Angolul beast, magyarul szörnyeteg.) Ez nem a sátán, bár érthető, hogy valaki keveri a szezont a fazonnal.
2019. máj. 13. 17:04
 6/9 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Nem vagyok vallásos,de úgy tudom,hogy a best,vagy magyarul fenevad az nem a Sátán,hanem az Antikrisztus. Bár ez sem pozitívabb,de egy jó tanács: ne magyarázkodj,mert azzal elülteted bennük a magot,hogy közük van hozzá. Nem kell magyarázkodnod,ez egyedül a te dolgod,hogy minek hisznek,abból neked semmi hátrányod nem származik,engedd el.
2019. máj. 13. 21:27
 7/9 lilla64 ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a tetoválásoddal,nem kell felülni mindennek amit az ismerőseid mondanak.Ha neked tetszik,másnak semmi köze,hadd mondjanak amit akarnak.
2019. máj. 13. 22:15
 8/9 Rachel Warner ***** válasza:
Javítás: beast* bocsi,néha a billentyűzetem nem érzékel betűket :)
2019. máj. 13. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
9%
Szóval felvetted a sátán jelét, ami a Jelenések könyvében van írva ;)
2019. máj. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!