Mit tegyek ha nem akarok táborba menni?
Egy egyházi táborba kell menni annak nálunk aki konfirmálás/bérmálás előtt áll
A tiszteletes elküldi a gyerekeket, nyáron
Én nem akarok menni +magas vérnyomásom miatt a melegben folyik az orrom vére.
A szuleim beszéltek vele, azt mondta ha nem megyek nem konfirmálhatok le
Mi a teendő ilyenkor?
Hát... lehet nincs igazam, de nem csak kifogásokat keresel, hogy ne kelljen menned? Kérdés az, hogy máshová elmész-e, olyan helyre, ahová kedved is van menni?
Nekem van egy nagyon okos tanítványom, akiből bármi lehetne az életbe, viszont focin kívül semmi más nem érdekli. Elküldtem már helyesírási versenyre, vittem volna egy ünnepségre énekelni, de egyik helyre sem ment el, mindig kifogásokat keresett: megfázott, fáj a hasa, cipőt vesznek stb. Bezzeg amikor meccsre megy, akkor már előtte 2 nappal be van zsongva, el akarja kérni magát utolsó órákról, mert készül a meccsre.
Visszatérve a kérdésedre, szerintem menj el abba a táborba. Rosszat biztos nem tanulsz, és talán jól is érzed magad. Gyerekkoromban én is nagyon orrvérzős voltam, néha elég volt erősebben megfújni, máris elindult a vér. Ez mégsem akadályozott meg abban, hogy eljussak oda, ahova szeretnék. (Bár te leírtad a kérdésedbe hogy NEM AKARSZ menni, így valószínűsítem, hogy inkább innen fúj a szél, nem az orrvérzéstől).
Viszont ha végképp nem akarsz menni, azt tudomásul kell venni. Ilyet nem mondhat egy lelkész, hogy emiatt nem konfirmálhatsz le. A mai világban örülni kell annak, ha egyáltalán van aki konfirmáljon, nem pedig ilyen feltételeket támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!