Vajon Isten megbocsájtja, hogy már többször is visszaestem ugyanabba a bűnbe?
Figyelt kérdés
Nincs párom, pedig szükségem lenne egy srác társaságára, Istennek mindíg imádkozok azért, hogy találjak egy rendes keresztény srácot, akivel kölcsönös a szimpátia.
Sajnos többször már visszaesek abba a hibámba, hogy maszturbálok, most is csak 2,5 hónapig voltam ,,tiszta". Vajon még megbocsájt nekem Isten?
Több kitartásért is imádkozok, de úgy tűnik megint gyenge voltam.
2019. ápr. 21. 20:01
11/15 anonim válasza:
Nem muszáj vallásosnak lenni, de választhatunk másik vallást is. Ami a mi életfilozófiánkhoz jobban alkalmazkodik. Egy Isten van és azt többféleképpen is lehet szolgálni.
12/15 Potyondi Gergely válasza:
Igen. Isten többször is megbocsájt.
Szerintem azok vannak a legnagyobb bajban, akik nem is keresik a megbocsájtást.
13/15 anonim válasza:
Az élet lényege a szeretet. Ahogy másokkal bánsz, azt kapod vissza. Ha boldoggá teszel másokat, te is boldog leszel. Ha nem tudsz megbocsájtó lenni, veled sem lesznek azok.
14/15 Mansour válasza:
Számtalan vita volt már erről, ha esetleg nem olvastad, akkor neked is elmondom, hogy ez nem bűn. A Bibliában legalábbis meg sincs említve. A paráznaság fogalma alá veszik, így állítják be bűnnek, de ez önkényes értelmezés, a paráznaság NEM vonatkozik az önkielégítésre, a Bibliából ez nem igazolható.
15/15 világvége1 válasza:
A bűn nem gyengeség. Egyébként nem bűn az önkielégítés, ha csak próbálgatja valaki, de nem szokik rá. Megbocsátás nem létezik, mivel nincs igazi megbánás sem – a gonosz nem változik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!