Volt már hogy megpróbáltak beszervezni egy szektáva? Hogy történt? Hogy reagáltál?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 19:28
11/13 anonim válasza:
Engem osztálytársaim próbáltak behálózni a városi hitgyülekezetbe (szektába)
12/13 anonim válasza:
Mielőtt baromságokat írnának,a sok kedves ateista,meg nem hívő emberek,nézzenek talán mögé hogy mi a szekta (sátáni csoport,és mi a különbség egy olyan gyülekezet közül ami Jézus Krisztusra épül,bár megjegyzem ott is vannak sajnos sok sátáni hamisítványok.De Istenbe hívő embereket nem kell szektásnak tartani,mert te nem hiszel vagy nem akarsz.
13/13 anonim válasza:
12-es vagyok,gratulálok a sok agyatlannak akik lepontoztak,nem hülyeségből írtam,amit.Látszik mennyi esze van sok embernek,vagy inkább NINCS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!