Az Atya szava ÖRÖK!
MEGÚJÚLT SZÖVETSÉG VAN!!
Megújúlt a Megváltó személyével a belé vetett hittel!!
Az hogy úgy fordittották le direkt megtévesztésből hogy új es a világ 99,9%-léka bedől ennek, ahogy Te is, ez már egy másik történet!
Jehovás? Soha nem voltam egyetlen világi Sátánista vallás követője, és soha nem is leszek!
Amúgy meg az Atya neve nem Jehova! Az hogy ők ezt a nevet óbégatják szüntelen , az azért van mert egy két helyen a bibliában ez lett odafírkantva az Atya neve helyett!
Amúgy meg néhány dolgukat kivéve, semmiben nem külömböznek babilon többi leányától , mint pl a kereszténység bármelyik ágától!
Ha tehenekhez kellene hasonlítanom a keresztény vallásokat, akkor azt mondom, hogy a tehenek kicsit külömböznek egymástól de a tej színe ugyanaz!!!
Tehát egyik vallás sem külömb a jehova tanúinál,csak azt hiszik!
Mindenik egyetemesen együtt tagadja meg az Atya szavát miközben azt lotyogja hogy aszerint él!!!! Ne ítéljétek el a jehova tanúit, mert nem vagytok külömbek azoknál!!!
Miért beszélsz butaságokat?
Meg hogy jön ide az ego?
Az egyetemes igazság az Atya szava , ami az Írásokban van meg!
Amit tudok abból tudom és nem magamtól!
Én nem küldök senkit sehova, majd az Atya dönti el a szava (Tora) által, hogy ki marad meg, és kit semmisít meg!
A családja már itt szenved eleget a hülyétől, Isten beszámítja majd nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!