Hogyan tartozhatnék egy Sátánista szektához? Többi lent
Mindig is ateista voltam.
Nagyon elítélem és undorodom az olyan vallásoktól amiknek bármi köze is van “istenhez”. Szóval ésszerű válaszokat kérek, nem térítést.
Korán elkezdtem foglalkozni a Sátán gondolatával, főként a démonokkal. Olvastam a LaVey féle bibliát, rituálékönyvet és nagyon sokat olvastam démonokról, a Sátánról és magáról a hitről. Többször álmodtam, egy részben nő, részben kecske, részben pedig férfi lénnyel ( a Sátán általános ábrázolása, kecske fej, karok, és lábak, mellek, valamint egyéb női és férfi tulajdonságok)
ahogyan a karjaiban tart, és azt mondja hogy minden rendben lesz addig amíg tisztelettel fordulok felé, mert meg fog védeni mindentől, és az ellenségeinket kegyetlenül elpusztítja és meg fogják kapni amit érdemelnek: hogy elpusztuljanak.
Nagyon sok féle Sátánizmus van.
Esetleg hogyan tudnék ilyen szektát találni? (Amely persze érti is miről beszél és nem csak segghülye ördögimádó emos tinikből áll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!