Isten, miert nem jön már el, arra vár, hogy még sokan megtérjenek hozzá?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 20:47
21/25 anonim válasza:
Ha valaki nem tud megállni a bíró előtt, azzal mi lesz?
22/25 A kérdező kommentje:
És mi lesz avval,aki ongyolkos lesz?
Az vesztes?
Nekik nemhiszem,hogy játék volt az élet,hanem nehéz...
2019. ápr. 1. 19:14
23/25 KZitus válasza:
Kedves Kérdező
Az embernek CSAK egy élete van, és minden problémát meg lehet oldani abban az egy életben. Csak olykor a nehézségeink miatt nem látjuk a megoldást, pedig az itt van sokszor a szemünk előtt, csak éppen a nehézségeink annyira lefoglalják a figyelmünket, hogy azt nem vesszük észre. Voltam hasonló helyzetben, és én is azt hittem nincsen kiút....de volt. Tudod alázat kell ahhoz, hogy mások segítségét elfogadjuk. Segíteni csak annak az embernek lehet, aki azt engedi :-( Kívánom, hogy megoldódjon a nehézséged.
24/25 anonim válasza:
És ha egy probléma megoldhatatlanná válik?
25/25 A kérdező kommentje:
#23 Nagyon szépen köszönöm!
De akármilyen hihetetlen,tényleg megoldhatatlan a problémám!
2019. ápr. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!