Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit gondoltok a szeretkezés...

Ti mit gondoltok a szeretkezésről, a fiatalok körében? Elsősorban olyanna a válasza érdekelne, aki vallásos.

Figyelt kérdés

Akkora bűn lenne? Szerintetek mennyi idő után? Vagy egyáltalán lehet? Vagyis miért tiltják egyes vallásos szülők, anyák főleg? Hiszen nem rossz.

Ezekkel úgy picit dilemmába vagyok. Remélem érhető, hogy mire/mikre szeretnék választ kapni. Köszönöm a válaszokat! :)

2019. márc. 27. 21:43
1 2 3
 21/29 Rachel Warner ***** válasza:
32%
52%-os nem túlzás,mert nem egy példát írtam le,hanem tapasztalatot,egy megtörtént dolgot. Mellesleg,ha 10 évesen már terhes volt,gondolom nem pontosan akkor kezdett szexelni és egy 10 évesnek vagy az alattinak szerinted mi köze kéne legyen a szexhez? Jóhogy nem már 5 éves korban kezdjék és még a szülő a hülye,hogy nem beszélt védekezésről. Hadházi jól mondta,a fénynél csak a f***ság terjed gyorsabban.
2019. márc. 28. 13:16
 22/29 Rachel Warner ***** válasza:
32%
Amúgy is,az miért frigid,ha egy GYEREK nem szexel?
2019. márc. 28. 13:20
 23/29 anonim ***** válasza:
11%
Aki fiatalon nem éli ki magát, az felnőtten sem fogja élvezni a szexet.
2019. márc. 28. 13:53
 24/29 anonim ***** válasza:
58%

Hogyhogy mit gondolok a szeretkezésről? Normális dolog, az élet rendje, nem bűn. Isten alkotta a szexet és az volt a célja, hogy ezáltal a házasok örömet okozzanak egymásnak, valamint hogy utódot nemzzenek. Ha helytelenül használjuk a szexet, az a baj. A házasság előtti szex nem helyes, de nem azért, mert bűn lenne a szex, rossz dolog, vagy ilyesmi. Hanem mert az embernek méltósága van, illetve nagyon mély sebet okozhat, főleg lányoknál, ha házasság előtt lefekszenek a párjukkal, aztán meg szakítanak. Az lenne az ideális, ha olyan emberrel szeretkezel, aki tényleg egy egész életre akar párjának. Az egyháznak az a tanítasa, hogy ne szexelj házasság előtt nem azért van, mert a szex rossz dolog lenne, vagy bűn. Nem. Ez a tanítás értünk van.

Sajnos vannak, akik ezt rosszul hangsúlyozzák, tiltással nem lehet elérni semmit, azt kell megérteni, hogy miért is lenne fontos ez. És ennek megtartása nem fakadhat(na) külső kényszerből csakis belső meggyőződésből.

2019. márc. 28. 16:17
 25/29 anonim ***** válasza:
10%

"nagyon mély sebet okozhat, főleg lányoknál, ha házasság előtt lefekszenek a párjukkal, aztán meg szakítanak"

ez max arra igaz aki gyenge. én 3 szakítást "éltem túl", és köszi szépen nagyon jól megvagyok a jelenlegi párommal.

2019. márc. 28. 17:14
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
2019. márc. 30. 18:42
 27/29 anonim ***** válasza:
51%

Én a vőlegényem mellett lettem hívő, így már nem szűzen mentem férjhez, és sajnos nem ő volt az első. Ha előbb megtérek valószínűleg kivárom. Na nem a nászéjszakát, de azért azt igen, hogy kivel gondolkozhatok hosszútávon, kivel képzelem el az életem.

Egyébként a Biblia azt tanítja, hogy ha valaki elcsábít egy hajadont, akkor feleségül kell vennie.

2019. ápr. 2. 01:25
 28/29 anonim ***** válasza:
39%

"Elsősorban olyanna a válasza érdekelne, aki vallásos. "

Az olyan válaszokat mind lepontoztad! Akkor miért azok érdekeltek?

2019. ápr. 2. 19:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Egy választ sem pontoztam le, nem tudom miről beszélsz. :)
2019. ápr. 2. 20:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!