Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk mi gondoltok erről?

Tanúk mi gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 11:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2019. márc. 14. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Tanú, de ez baromság.

Egy szektás pünkösdista csupa olyan dolgot mondd, ami ép ésszel is kiszámítható.

2019. márc. 14. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tanú, de egy hamis próféta vallását követők vajon mit gondolhatnak egy másik hamis próféta képzelgéseiről?
2019. márc. 14. 15:42
 4/11 Novist ***** válasza:

Jézus az utolsó napokra vonatkozóan a következőket írta a Máté 24:3-14-ig.,3 Amikor pedig az Olajfák hegyén ült, odamentek hozzá a tanítványok külön, és megkérdezték: Mondd meg nekünk, mikor lesznek meg ezek, és mi lesz a jele eljövetelednek és a világvégének?

4 Jézus így válaszolt nekik: Vigyázzatok, nehogy valaki megtévesszen titeket.

5 Mert sokan jönnek majd az én nevemben, akik ezt mondják: „Én vagyok a Krisztus!”, és sokakat megtévesztenek.

6 Hallani fogtok majd háborúkról és háborúk híreiről. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert mindezeknek meg kell lenniük, de ez még nem a vég.

7 Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek és földrengések lesznek sokfelé.

8 Mindez pedig a vajúdás kínjainak kezdete.

9 Akkor majd nyomorúságra adnak és megölnek titeket, és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért.

10 Akkor sokan meginognak, elárulják és meggyűlölik egymást.

11 Sok hamis próféta támad, akik sokakat megtévesztenek.

12 Mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül,

13 de aki mindvégig állhatatos marad, az üdvözül.

14 És Isten országának ezt az evangéliumát hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek, és majd akkor jön el a vég.

Én Jézusnak a jövendölését fogadom el és nem emberekét. Úgy érzem Jézus szavai egyértelműek és a beteljesedésüket tapasztalhatjuk.

2019. márc. 14. 17:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Hol van az megírva, hogy mindenki hamisított kinyilatkoztatást szól félreérted nem azt mondja Jézus hogy mindenki hazudik hanem sokan jönnek..... ez számomra nem azt jelenti mint számodra!!!

Ezek között lesznek hamis próféták de nem mindenki lessz az.

2019. márc. 14. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Két dolog jutott eszembe.

Egyrészt, hogy mások akik ilyen világvége jóslatokat mondanak, azokat nem támadják olyan stílusban, mint Pl, minket, jó lehet, mi is a Biblia alapján mondjuk azt, hogy lesz egy vége a jelenlegi rendszernek, de nem az egész világnak. S Dátumokat se írtunk konkrétan, mert azt senki sem tudja.

Érdekesség, hogy azt írja az egyik prófécia, hogy az emberek nem vesznek észre semmit:

(Máté 24:39) 39 és semmit nem vettek észre, mígnem eljött az özönvíz, és elsöpörte mindnyájukat, olyan lesz az Emberfiának jelenléte is.

Vajon ez mit jelenthet?

Azt, Hogy lesznek a videóban is látott fokozott mértékben megnövekedett válságok, katasztrófák, de nem annak fogják látni azok, akik elpusztulnak.

Nem egyszer hallom sok embertől, hogy: "régebben is voltak ilyenek, de mivel nem volt média, nem hallottak róla mások"

Hát ez az ami nem igaz, mert hogy voltak természeti jelenségek, de összetettségében, méretében, meg sem közelíti a napjainkban történteket. Így ezeket az embereket ezért fogja váratlanul érni, Noé napjaihoz hasonlóan.

Nagyon fontos, hogy a Biblia képezze az alapját, annak a napnak, de vannak akik sok részletet kihagynak ezekből.

2019. márc. 14. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:

"Dátumokat se írtunk konkrétan, mert azt senki sem tudja."

Magadat szeretnéd becsapni, vagy másokat? Több konkrét dátumot is meghatároztatok. Érdekes, hogy 1-2 hónapja egyik kérdésnél szintén feljött a téma, KZitus is lelkesen tagadta és csak hazug kitalációmnak állította be. Majd hoztam neki pár hiteles jehovás forrást, hogy bizony napra pontos dátumotok is volt, azóta is mélyen hallgat.

2019. márc. 14. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Senkit nem csapok be. A forrás anyagokat ismerve, egyik sem a "vége" dátumot tartalmazza napra pontosan.

Hiszen a próféciák nagy része, be sem teljesedett még, most sem.

Nem kiáltották ki a béke és Biztonságot, és nem omlott le nagy Babilon sem. Valamint Isten népét sem kezdték el világméretekben összeszedni üldözni.

2019. márc. 14. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem a "vége dátumokat" tartalmazták, de ezt már csak te mondod időben innen. A megadott dátumok előtt pedig lelkesen hirdettétek (nem kimondottan te, mert lehet nem is éltél még akkor, hanem vallásod vezetői), hogy az a vég dátuma.
2019. márc. 14. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudod mit, nem vitázom veled, mert mindenképen megvetéssel kezeled a Tanúkat....
2019. márc. 15. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!