Keresztény fiúk! Titeket zavar ha megtudját0k, hogy a lány akivel jártok, vagy akinek udvaroltok már nem szűz?
Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 21:29
1/11 anonim válasza:
Túl kevés az információ, hogy megítéljem.
3/11 anonim válasza:
Mivel én sem vagyok ezért nem.
De hatalmas kincs lenne egy szűz barátnő.
4/11 anonim válasza:
A szüzesség az egy érték, és megtisztelő, ha egy lány megőrizte magát nekem!
5/11 anonim válasza:
Ha mélyen vallàsos, akkor igen zavarnà. Esetlet lehet, hogy hajlandó lenne elnézni (mintha valami rossz dolog lenne).
Menekülj, az ilyen képmutatóktól, szóba se àllj velük.
(Egy ex-kersztény pasas)
7/11 imakommandós válasza:
Engem ha zavarna akkor képmutató lennék, viszont hidd el, hogy elég sok nálam fiatalabb keresztény fiút ismerek akikkel amikor szóba került ez a téma akkor kiderült, hogy náluk ez kizáró ok. Nem emlékszek senkire aki azt mondta volna, hogy ez nem zavarná.
8/11 anonim válasza:
sose értettem, mi jó abban, hogy szűz a párod. teljesen tapasztalatlan, nem tudja mit hogy kell, neked kell tanítgatnod, amihez a francnak van kedve. sokkal egyszerűbb "kész anyaggal" dolgozni. meg érdekesebb is.
9/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy tapasztalatlan... de még az is lehet, hogy defektes.
Akár agyban, akár a testében valahol.
Egyik se jobb.
10/11 anonim válasza:
Ja, és az ilyenek még sunyi módon le is pontoznak, ha le mered írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!