Miért érzi sok régen rosszfiú emberke hogy a kereszténységben találják meg a helyüket utólag?
igen, vagyunk így egypáran bár távol vagyok a kétajtós szekrénytől meg a hitgyülitől, de megértem az embert. Azt tudni kell, hogy Jézus a bűnösöskért jött el, nekik szól a Biblia sok helyen.
Igazság szerint az emberünknek az alvilági ismerettségében kéne bizonyítani Isten igazságát, de persze jobban jár, ha a falhoz beszél.
Én is voltam úgy, hogy az ilyeneket gúnyosan kiröhögtem, sose vettem komolyan a történetüket, álszent semmire kellő emberek, akiknek kimosták a buta agyukat. És lám én is közéjük kerültem. És lám az életem a lezüllésből hihetetlen pozitív irányba tart!
Azt értsétek meg, ha nem is hisztek, de a hit tényleg valós kiút a sötétségből. Aki tényleg megtért a kereszténységbe annak átformálja a gondolkozását, személyiségét, és az egész életét.
Persze akiknek ez szól úgysem olvassák. Mint a Bibliát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!