Debrecenben hol van Jehova tanúinak központja? Ahol az istentiszteletek vannak.
És hány órakor? Gondolom vasárnap van? Milyen hosszú egy alkalom és hogy zajlik? Tényleg bárki mehet? Gondolom szokás kiöltözni. Fekete farmer egyszínű inggel jó?
Ha Jehova tanúi válaszolnak azt megköszönném, aki csak találgatni tud az mellőzze a kérdésemet, kösz.
valóan nem mert mint ahogy te is olvastad és én is, ELŐTTEM már a helyszínt megadták.
én csak plusz infót írtam hozzá NEM CSAK NEKED amit oda is írtam kinek szól, tanultabbak részére akik tudják kezelni a netet és jó szándékkal.
csak ennyi.
Kedves 8/12-es?
Szabad megkérdeznem honnan vetted az információdat? Tapasztalatból, vagy hallomásból irtad amit irtál? Mert nagyon nem a valós helyzetet irod. Jehova Tanuitól bárki elmehet, egyszerüen nem jár többé a gyülekezetbe. Igaz hogy felkeresik egy pár alkalommal megérdeklődni az okot, hogy miért maradt el, de ha az illető kijelenti hogy többé nem akar a gyülekezet tagja lenni, simán elmaradhat. Senkit nem köteleznek arra, hogy tanu legyen ha nem akar. És semmiféle retorzió nincs. Ezek mind hamis állitások.
A 'családok szétszakitásáról' szintén nem az igazat irod. Inkább az a helyzet, hogy ha valaki tanu lesz, a család részéről jönnek az ellenségeskedések. És nem a tanu marad el a családtól, hanem a családtagok közösitik ki aki tanu marad. Mi Jézus példáját követjük. Aki arra buzditotta a tanitványait, hogy a 'családdal' minden esetben törődni kell. Még akkor is, ha azok nem fogadják el az igazságot.
Tehát kérlek, ne terjessz hamis hireket. Előbb győződj meg saját magad, azután itélkezz. Elnézést kérek, de nem tudtam megállni hogy ne irjak a válaszodra. Üdvözlettel: Judit!
kedves Molnár Sándorné nevű 13 13 .
a 8 ast említetted hogy nem úgy van. írod
"Szabad megkérdeznem honnan vetted az információdat? "
:
nem emberek ijesztgetéséről van szó hanem családok megóvásáról.
nem ugyanaz a kettő!
ott van világosan leírva fehéren feketén.
google kereső első 50 weboldal találat részletesen átnézve .
átnézted őket ??????? ha nem akkor nincs miről beszélni.
és mellesleg a családunkban lévő vér szerinti testvérem 18 évnyi múltja aki jelenleg is aktív jehova tag.
bele is rokkantunk mindenestől !
édesanyánk,mindkettőnk családja,unokák,rokonok,barátok,
mindenki! és csak azért mert rajta kívül senki sem lett jehova. és csak ezért és semmi másért ment tönkre az előtte teljesen normális tisztességes keresztény családunk.
de veled már váltottam 3 emailt is pl.
2018. jan. 13
és hiába sok sok évtizedes multu jehova vagy mégis
akkor
rendkivűl tudatlan voltál, tőlem kértél anyagokat információ hiányában, én adtam neked csatolva anyagokat amikről még halvány fogalmad sem volt olyanokban
amiket illett volna tudnod!
igen igen elcsodálkoztál.
sajnos minden negatív dolog igaz a jehovákkal kapcsolatban ha tetszik ha nem amiket csak írtam.
én minden mondatomért szavamért felelősséget vállalok a törvény előtt is !
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Bárki, aki Jehova Tanúihoz szeretne csatlakozni, az előbb végezzen komolyabb kutatást, így például a szervezet történelméről, vallásalapító tagjairól (Russell tsestvér szabadkőműves piramis síremlékéről, illetve Rutheford testvér elméleteiről, tanairól, a szervezet részvénytársaság, így utána járhat, milyen cégekhez köthető:pld. fegyvergyártás, nyomdaipari olcsó munkaerő, valamint ingyen végzett építőipari tevékenységek), valamint a szervezet tantételeiről.
Ha valaki szeretné azt, hogy mások döntsenek az élete felett, gondolkozzanak helyette, megmondják neki, hogy mikor mit, hogyan csináljon, akkor az ez az Ő világa.
Jehova Tanúinál istentiszteletről szó sincs, mivel nem is ismerik az egy igaz Istent, tagadják Jézus istenségét és a Szent Szellem személyét, ami istenkáromlás.
Hamis a bibliájuk, a tanításuk, a szeretetük.
Addig vagy ember előttük, míg feltételek nélkül nem engedelmeskedsz nekik, és mindezt Isten nevében teszik.
Sokan tudják, hogy rossz helyen vannak, de gyávaságból és képmutatásból - sokan kettős életet élnek -, nem mernek kilépni, mert annak súlyos következményei vannak.
Azt mondják, hogy évekig tanulmányoznak egy-egy emberrel, ami igaz, csak éppen az igazságot nem mondják el a tanulmányozónak, sok dolgot megszépítenek vagy megpróbálják jelentéktelen dolognak feltüntetni, ami évek múlva már Tanúként "botláskőnek" bizonyulhat.
Amikor én tanulmányozni kezdtem, még nem volt lehetőségem az interneten utánuk kutatni -az elkülönülésemkor ezt a szememre is vetették a vének és a kedves testvérnők -, azért arra buzdítok mindenkit, hogy BÁTRAN KUTASSON A TANÚK UTÁN! (amikor tanulmányozni kezdtem, ettől a tanítóim már akkor óvtak!)
Molnár Sándorné-nak: 'A családtagok közösítik ki azt, aki Tanú marad" írod.
Tudod, ez is egy égbekiáltó ordas HAZUGSÁG, amit írtál!
A tiáltalatok "világiak"-nak mondott emberek azt sem tudják, hogy mit jelent ez a szó, hogy "kiközösítés"!
Ezt csak Jehova Tanúi tudják és alkalmazzák is!
Egy most született unoka hogyan tudná "kiközösíteni" a nagyanyját vagy a nagyapját, amikor az tudomást sem akar róla venni, csak azért, mert a gyermek anyja/apja nem Jehova "imádója" és ezért elhagyta a szervezetet.
Miért a gyermekek/unokák isszák meg ennek a levét?
Volt "testvérnőm" a 6 unokájából 3-at még SOHA nem látott, mert a lánya elhagyta az "igazságot"!
A világi lányától született unokáját, aki pedig "parázna" (élettársi) kapcsolatból született, ajnározza!
Akkor hol itt az IGAZSÁG?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!