21% Durva szektás vagy, mit ne mondjak.
Ha lesz gyereked, és homoszexuális lesz, mit teszel? Megvered? Kirakod az utcára?
Van gyermekem, 30 éves, és nem homoszexuális.
Viszont hogy megnyugodjon a lelki világod, sajnos nem Jehova Tanúja, és nem raktam ki az utcára.
De ha az lenne sem raknám ki az utcára, mert a gyermekem.
Ettől függetlenül, ha nem változtatna az életén, akkor is csak azt mondhatnám, amit a jelen esetben is, hogy sajnos halálra van ítélve, valószínű, hogy meg fog halni, mert nem él erkölcsös életet.
Ezen neki kell változtatni, mert ha nem teszi, bármennyire fáj is, elfogom veszíteni.
Az ítéletet a Teremtő hozza. Ez minden időben így volt, Isten azt az ítéletet adja, amit megérdemel, felnőtt, döntés képes.
Hidd el nem vagyok elragadtatva ettől, és ha hiszed ha nem, nagy fájdalom ez egy anyának. vagy mind a két szülőnek. Azonban Én nem írhatom felül Isten törvényeit, ki vagyok Én, hogy megkérdőjelezhetném mit miért tesz?
amit leíratott, arra fel kell készülni mindenkinek, még a szülőknek is.
Úgy hogy hiába támadsz, Én sem vagyok ebben az értelemben jó helyzetbe. Még is elkell fogadnom, ha megtörténik.
"Nálunk megbüntetik, aki helytelenül él"
Megbüntetik... komolyan mint az óvodában. Felnőtt emberek vagytok!!!
Nem is csodálkozom, hogy a vallásosok olyan gyerekesek. Ezek után meg hogy ezt megtudtam, főleg nem.
Ja, és heteró vagyok.
Te most egy alkoholista függőségét komolyan a homoszexualitáshoz hasonlítod?
Ha szabad megkérdeznem, jártál iskolába? Tudod, biológia órákra?
Szia
Egyet értek a 40-es hszólóval: "Minden fejben dől el, legyen ez a végszó." Az is ha valaki az lesz, és az is ha nem. De az nagyon lényeges, hogy a fejben kialakuló dolgokat mi befolyásolka, motiválja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!