Ha isten elvileg szeret, miért lett halálos beteg a kutyám karácsony elött?
"Nem lesz idén karácony.És én gyűlölöm istent"
Egészen pontosan milyen választ vársz, amitől bármi is megváltozna, vagy amit elégedetten megköszönnél?
"Nem lesz idén karácony.És én gyűlölöm istent"
Majd kinövöd. Egyébként karácsony lesz, maximum te ignorálod.
Egyszer mindenképp meghalt volna a kutya, ahogy meghalsz majd egyszer te is, meg én is. Ez a földi anyagvilág mulandó.
De milyen furcsa az ember: a kérdező sirat egy kedves jószágot, ami egyébként teljesen érthető, én is sírtam, mikor elpusztult a kutyám. De emiatt gyűlöl mindenkit, gyűlöli az életét és mindenki gonosz, legfőképp Isten. Míg ismerek olyat, akinek alig lesz mit ennie karácsonykor és tüzifája sincs elég, mégis hálát ad azért, ami van. Érdekes az emberi lélek mélysége...
Igazad van!!!! Van olyan isten mint akit leírsz,úgy hívják ,hogy Sátán,vagy Ördög.
A szeretet istenét úgy hívják,hogy Jézus Krisztus!
Jézus annyira szeret téged s ,hogy kész volt meghalni a kereszten a bűneidért.A sátán dolgait már ismered.
Ismerd meg Jézust is ,és megismered az igazi életet ,és az igazi szeretetet.
ui:Boldog Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!