Mi az a lélek pontosan? Illetve honnan tudhatjuk, hogy van-e? Mi lenne ha valakinek nem lenne lelke?
"zsidó rabbik szerint Jézus sem volt Messiás, "
Valóban, de most nem Jézus személyéről van szó.
Hanem az ember életéről. Isten két életformát hozott létre. A szellemi családját, akik az égben élnek vele, és a földi családját, akiknek pedig a földet hozta létre lakásul.
(János 8:23) . . .ezt mondta még nekik: „Ti alulról vagytok, én felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.
Jézus határozottan kijelentette, hogy Ő az egyetlen olyan ember, aki élt az égben az Atyja mellett, onnan származik. az emberek pedig nem onnan valók.
Ők fizikai testtel, létezéssel jöttek létre, ezért nem kaptak olyan testet is, hogy majd az égbe menjenek.
Ádámnak itt kellett a saját rendeltetésében helyt állnia, mint ember. S ha nem hibázik akkor soha nem halt volna meg, és felesleges is lett volna egy szellemi életformát a testbe gyömöszölni.
Ilyen engedélyt nem adott az angyalainak sem, sőt természet ellenesnek nevezi, amikor a lázadó angyalai emberi testet öltöttek és ide jöttek.
Ezt is vedd kérlek figyelembe.
(Júdás 6) 6 Az angyalokat pedig, akik nem őrizték meg eredeti állásukat, hanem elhagyták a maguk megfelelő lakóhelyét, örök bilincsekben, sűrű sötétségben tartja fenn a nagy nap ítéletére.
Ha egy angyal fizikai testet öltve idejön, akkor azoknak az utódai természet ellenesen torz szülöttek, mivel Ők nem ebben a létformában élnek, és a szaporodás nekik nem is engedélyezett.
Ha az emberben lenne egy angyali test, akkor nem hasonló nefilek születnének, mint az Özönvízkor.
javítás: akkor hasonló nefilek születnének, mint az Özönvízkor.
az emberben nincs ilyen élőlény, vagy életforma.
" később pedig a Hű és értelmes szolgát választotta ki erre a feladatra"
Nézd, az önjelölt hamis próféta Russel és minden követője, csak magát tartja kiválasztottnak, semmi bizonyíték, hogy Isten választotta volna ki. Az apostolok csodákat műveltek, hiszen ezzel is mutatták, hogy Isten velük van. Nektek eddig csak pár félresikerült, be nem teljesült próféciát sikerült felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!