Még lehetek muszlim attól, hogy vannak tetoválásaim? Egyik sem ábrázol embert.
Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 20:08
1/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy lehetsz.
Egy jobb kérdés: érdemes-e felvenni a muszlim vallást?
A válasz: nem!
Infoklás: hamis vallás.
4/9 anonim válasza:
Bárki lehet muszlim. Azt nem tudom, hogy mit csinálnának a figurális tetoválásokkal, de ami nem figurális, az mehet. Sőt, további nem figurális tetoválásaid is lehetnek.
Kérdés, hogy érdemes-e, tényleg hiszel-e benne.
5/9 anonim válasza:
Az emberen kívül még arra is figyelni kell, hogy a műalkotásoknak egyedinek kell lennie. Tehát, ha kézzel tetovált ábrád van, ami másnak nincs, az még elmehet.
Géppel, sorozat, amit egy másik emberre ugyanúgy fel lehet vinni - már nem.
6/9 anonim válasza:
Továbbá nem lehet olyan tetoválás, ami sérti az iszlámot, és inkább ne használj zöld színt sem.
7/9 anonim válasza:
Párom muszlim és neki egy tigrist ábrázoló tetoválás van a mellkasán.
8/9 anonim válasza:
Öhm..... akármilyen tetoválásod van, lehetsz muszlim. Nem azon múlik, hanem, hogy mi van a szívedben. :)
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz!
Nekem is van tetoválásom és muszlim vagyok. Azelőtt csináltattam, hogy muszlim lettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!