Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények hisznek a...

A keresztények hisznek a karmában?

Figyelt kérdés

2018. nov. 24. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

& 8

Kedves Barátom.

A bűnért halállal fizet az ember. S ha meghalt akkor megfizetett a bűnéért. További büntetés igazságtalan és elveteműltség lenne.

(Róma 6:23) 23 Mert a bűn zsoldja a halál, . . .

(Róma 6:7) 7 Mert aki meghalt, azt felmentették a bűne alól.

Isten azt mondta Ádámnak hogy visszatér oda ahonnan jött, vagy vétetett. Az ember nem az égből jött, és nem is tér oda, semmilyen oknál fogva.

Egyetlen ember származott onnan, és az Jézus.

(János 8:23) . . .„Ti alulról vagytok, én felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.

Aki meghal, az megszűnik létezni, nincs tovább, Isten megvonja Tőle az életet működtető erejét. És elemeire bomlik, vagy is vissza tér a Föld alkotó elemeibe, megszűnik létezni.

2018. nov. 24. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor megint máshogy gondolkodunk. Mindegy. Nem írom le a nem dogma alapokon nyugvó véleményem.
2018. nov. 24. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hisznek. Ez persze nem zavarja a karma működését. H a keresztények működését zavarja-e, azon az összehasonlító vallásprofesszorok konferenciája is összevitatkozott.
2018. nov. 24. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem. Mi keresztények abban hiszünk, hogy a sátán mindenhogy próbál keresztbe tenni a jószívű embereknek, ezért kell hinnünk kitartóan Istenben!
2018. nov. 24. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem hisznek. Vagy mennybe mégy, vagy elkárhozol, és örökre a pokolban leszel. A karma szerint viszont egy újabb életben lehetőséged van jobban csinálni, vagy letudni a büntetést, nem örök a büntetésed.
2018. nov. 24. 21:32
 16/16 anonim válasza:

Nem hisznek, A biblia szerint Jézus elvégzett mindent, nem kell szenvedned

bűneid miatt, mert ő már elszenvedte. Nincs semmiféle mágikus ok-okozati folyamat. Mindig van új kezdet. És szerintem ez elég jól hangzik.

2018. nov. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!