Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki lehet Muszlim? Milyen...

Ki lehet Muszlim? Milyen követelmények kellenek hozzá? (Illetve lenne még pár kérdésem)

Figyelt kérdés

1. Ki lehet muszlim?

2. Milyen követelményeknek kell megfelelni?

3. Milyen szabályokat kell követni?

2018. nov. 7. 17:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"1 az említett muszlim migrans, akit szerencsére azóta elfogtak az osztrák rendőrök, nem csak 1 lányt erőszakolt meg, jelentkezett egy másik áldozata is, tehát minimum 2 a felderített eseteinek a száma. Csak neki."

Akkor legyen kettő, de más eset nem volt mert azt az iszlámellenes média egyből leadta volna. Tehát ha az utóbbi három évet nézzük, akkor van 1100 keresztény aki nemi erőszakot követett el és 1 muszlim aki kétszer. Még mindig azt mutatják a számok hogy a keresztények hajlamosak nemi erőszakra. Amúgy mikor átvonult Magyarországon a kb fél millió ember, egy nőt sem erőszakoltak meg.

"2 katolikus papok pedofíliaja ismert eset, de a Biblia nem tartalmazza, hogy papok molesztaljanak kisfiukat,"

Na akkor jól figyelj mert nem ismered a saját Bibliádat sem. A Biblia tömeggyilkosságra szólít fel és engedi szexrabszolgák tartását. Szűz lánygyerekeket meg lehet tartani:

Számok könyve 31:17-18. Tüstént öljétek meg az összes fiúgyermeket, s ugyanígy öljétek meg az összes olyan asszonyt is, aki már volt együtt férfival. De a fiatal lányokat, akik még nem voltak együtt férfival, hagyjátok magatoknak életben."

"Tehát a katolikus papok vagy rossz keresztények, vagy nem keresztények, értelmezés kérdése, illetve Isten dönti el."

Mondom én. Szokásos keresztény mosdatás. Nekem úgy tűnik te akarod eldönteni ki keresztény.

"De a Koranban viszont meg van írva ti is tudjatok hogy nem muszlim not megerőszakolhat egy muszlim férfi,"

Még mindig várjuk ezt a részt a Koránból. Ha nem tudsz ilyet mutatni akkor marad az hogy ez egy aljas rágalom. Én úgy tudom keresztényeknél is tilos. Talán nem vagy keresztény vagy rossz keresztény vagy mit a pedofil papok?

"nők megerőszakolása, volt hogy 60 éves nénit erőszakoltak meg muszlim fiúk bandában"

Érdekes, itt biztos vagy benne hogy az elkövető muszlim volt, de keresztények tettes esetében azt mondod nem is keresztény vagy rossz keresztény :)

2018. nov. 8. 20:57
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Meg egyszer leírom, mert nem érted:

A Biblia nem tartalmazza, hogy nőket meg lehet erőszakolni. Az általad idézett rész az Ószovetsegbol való, nem a keresztényeknek napi alkalmazasra, hanem a zsidóknak szólt a honfoglalás korában. Elvettek őket feleségül.

Tehát a pedofil pap a Biblia újszövetségi része szerint vagy rossz keresztény, vagy nem keresztény. Pedofil papokat szidjátok, de azzal nem az igazi keresztényeket szidjátok, mert ezek a pedók nem keresztények.

A Korán nevű könyvben viszont benne van, ha jól emlékszem valahogy úgy, hogy kedvére játszhat a muszlim férfi a hitetlen nővel, használhatja. Most nem keresem elő, de bizonyosan benne van. Ilyet az Újszövetségben biztos nem találsz.

Tehát adva van egy 17 éves muszlim migrans, legyen Ali, aki megöl egy izraelit, európait, keresztényt. Mi lesz Ali? Hős, a muszlim horda szemében.

Másnap Ali hősünk megerőszakol egy légiutas kísérő lányt a kebabos étterem mosdojaban. Még nagyobb hős lesz a muszlim csőcselék szemében, az európai rendőrség pedig még nagyobb erőkkel keresi, mert az ő szemükben Ali nem hős, hanem bűnelkövető.

2018. nov. 9. 09:25
 13/28 anonim ***** válasza:
62%

"A Korán nevű könyvben viszont benne van, ha jól emlékszem valahogy úgy, hogy kedvére játszhat a muszlim férfi a hitetlen nővel, használhatja. Most nem keresem elő, de bizonyosan benne van. "

Én tudom hogy lottóötösöm van. Most nem keresem elő, de bizonyosan az van. Kérem a pénzem :D

2018. nov. 9. 10:05
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

"Az általad idézett rész az Ószovetsegbol való, nem a keresztényeknek napi alkalmazasra, hanem a zsidóknak szólt a honfoglalás korában."

Az Ószövetség a keresztény Biblia részre. Keresztények szerint Isten szava. Tehát az az istesnég akiben te hiszel megparancsolta nők és gyerekek legyilkolását, és engedte a szexrabszolgaságot. Az hogy szerinted ez már nem érvényes, nem javít a dolgon.

"Elvettek őket feleségül."

Legyilkolták a családjukat és erőszakkal elrabolták a szűz lányokat. Nem feleségül vették. Ezt úgy nevezik hogy szexrabszolgaság.

"Pedofil papokat szidjátok, de azzal nem az igazi keresztényeket szidjátok, mert ezek a pedók nem keresztények."

Tehát ha keresztény ront meg gyereket, szerinted is nem keresztény. Érdekes, mert ha állítólagos muszlim az elkövető akkor meg biztos vagy benne hogy muszlim.

"A Korán nevű könyvben viszont benne van, ha jól emlékszem valahogy úgy, hogy kedvére játszhat a muszlim férfi a hitetlen nővel, használhatja. Most nem keresem elő, de bizonyosan benne van."

Aha.Tehát szerinted biztosan benne van, de nem keresed elő :) Ez is mutatja egyes keresztények erkölcsileg milyen mélyen vannak.

"Tehát adva van egy 17 éves muszlim migrans, legyen Ali, aki megöl egy izraelit, európait, keresztényt. Mi lesz Ali? Hős, a muszlim horda szemében."

Nem igaz. Muszlimok elítélik az ilyen bűnelkövetőket.

"Másnap Ali hősünk megerőszakol egy légiutas kísérő lányt a kebabos étterem mosdojaban. Még nagyobb hős lesz a muszlim csőcselék szemében, az európai rendőrség pedig még nagyobb erőkkel keresi, mert az ő szemükben Ali nem hős, hanem bűnelkövető."

Sehol nem láttam hogy az elkövető gyilkos is. Ez csak a te fantáziád eredménye. A magyar hatóság persze felkapta az ügyet, mert jól jött a kormánypropaganda erősítésére. Persze a keresztények által elkövetett nemi erőszak mégcsak be sem kerül a hírekbe. Szóval ott tartunk hogy volt 1 muszlim erőszaktevő és 365 keresztény erőszaktevő egy évben.

2018. nov. 9. 10:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"A Korán nevű könyvben viszont benne van, ha jól emlékszem valahogy úgy, hogy kedvére játszhat a muszlim férfi a hitetlen nővel, használhatja. Most nem keresem elő, de bizonyosan benne van."

Ez aztán nagyon hiteles forrás, hivatkozás. Én is csatlakozom azokhoz, akik szeretettel várják a Koránból származó pontos idézetet.

2018. nov. 9. 17:49
 16/28 A kérdező kommentje:

Huhhh hát köszi a válaszokat!

Ne legyen vallásháború, mindenki abban hisz amiben akar, ne ócsmároljuk a más hitét.

Egy kérdés/kérés!

Leírnátok nekem a napi 5 imát, magyarra fordítva?

Előre is köszönöm.

Allah legyen veletek.

2018. nov. 9. 21:10
 17/28 anonim ***** válasza:
2018. nov. 10. 06:56
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne mossuk össze a Katolikusokat a Pedofiliával.Érdekes hogy amikor a muszlim aggastyánokhoz adnak hozzá kiskorú leányt ilyenkor milyen nagy a csend.Vannak bizonyos etnikumok ahol a korhatár meglehetősen liberálisan van értelmezve...
2018. nov. 15. 18:03
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Jo itt most megeroszakolas-nem megeroszakolas....

Nem ez a lenyeg.

Mi van a szaudi nok ID cardján?

Mit teget veluk a ferjuk?

Van egyenjogusag?

Felesleges most ezen vitatkozni, persze hogy püfölik az arabok a felesegeiket, akkor is ha egy van.

De ez arab dolog, nem muszlim... nem a vallas az oka az elrontott muszlim dolgoknak, hanem a hely/nepek elmaradottsaga ahol a legtobben gyakoroljak.

Es ha ebbe valaki belekot az buta.

Olyan azt mondani hogy az arabok fejlettek mint azt mondani h Magyarorszag egyenerteku Nemetorszaggal. Olyan messze vannak a muszlim orszagok a tarsadalmi fejlettsegtol, mint Mako Jeruzsalemtol.

2018. dec. 1. 00:21
 20/28 anonim ***** válasza:

Egyebkent az utolso jol irja.

Nekem is muszlim a ferjem (egyebkent amugy kurd), olvastam a Korant Kedves egyik valaszolo de a te fent emlitett idezesedet nem talaltam benne, megkerdeztem a ferjem is, azt mondta O sem hallott meg rola :) ha valamit nem tudsz ne bizonygasd , hogy igy van, es a kerdesre valaszolj, ne a masikat provokald. A keresztenyseg sem csupa szep es jo, ahogy a muszlim sem, ezt el tudom fogadni , de ennyire csolatasu baromnak, mint Te vagy igen nehez lenne barmit elmagyarazni szoval radhagyom.

Kedves Kerdezo igen muszlim barki lehet, 2 tanu elott kell letenned egy mecsetben az eskudet, miszerint csak Mohamed az egyetlen isten, a szabalyok pedig nem csak az imadsagok es a tobbi. Egyebkent a legtobb muszlim sem imadkozik napi 5x, mivel nem fer bele az idejukbe. Ferjem is mindig azt mondja, hogy a muszlim vallas a nyugdijasoknak van kitalalva.

Alapveto illemszabalyok vannak, ha erdekel arrol tudok irni. Egyebkent a 11.keruletben a Fehervari uton (ha jol emlekszem 41.) van a Magyarorszagi Muszlimok Szekhelye ott minden szombaton tartanak elosdasokat az erdeklodoknek Ha jol emlekszem delutan 3tol, biztos megtudsz ott is erdeles dolgokat :)

Ha viszont gondolkozol a vallas felvetelen javaslom eloszor a Koran elolvasasat

2018. dec. 1. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!