Pontosan miért is számít bálványimádásnak a születésnap?
"KI szerint számít annak, vagy honnan veszed ezt?!"
Jehova tanúi szerint számít annak és tőlük veszem ezt!
"Én nem ünneplem meg a születésnapomat. Szerintem fölösleges dolog. Nem vagyok az a típus, aki egyfolytában bulizik meg szórakozni jár. De azt tudom, hogy aki szerint egy születésnap megünneplése bálványimádás, az gonosz!"
Én sem tartom különösebben fontosnak a születésnap megünneplését!
De érteni szeretném hogy mi alapján jutottak erre a következtetésre. Miért gondolják úgy hogy az?! Nem látom hogy mi teszi azzá, ezért lenne jó ha elmagyarázná valaki részletesen.
Szia
Ez nagyon őszintének tűnik: "De érteni szeretném hogy mi alapján jutottak erre a következtetésre. Miért gondolják úgy hogy az?! Nem látom hogy mi teszi azzá, ezért lenne jó ha elmagyarázná valaki részletesen."
Itt utána nézhetsz:
3
Azt nem is neked kell ünnepelni, hanem jobb esetben a családod, a rokonaid, a barátaid, a szeretteid ünneplik.
6
Napi térítés by Zitus.
Inkább állj ki az utcára, mint a "rendes" jehovások, ne így próbálj meg kibújni a felelősség alól!
"Azt nem is neked kell ünnepelni, hanem jobb esetben a családod, a rokonaid, a barátaid, a szeretteid ünneplik."
Ne haragudj, de úgy tudom, hogy a születésnapomat én ünneplem, és nem mások. Esetleg másokkal ünneplem, de semmiképpen sem maradhat ki a szülinapos személy a szülinap alól. Nem tudom, hogy milyen környezetben élsz, hogy saját szülinapodat mások ünneplik meg helyetted.
Igen, jobb esetben a szeretteid emlékeznek meg születésedről, mert szeretnek téged. A születésnapodon mások ünnepelnek téged és nem te magadat. Legalább is általában, biztos vannak kivételek, pl. te is magadat ünnepled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!