Mi lehet, az a fényes felhő ami Mózest, Illést, Jézust is elnyeli. Pedig volt köztük pár száz év?
?
Hol nyeli el Jézust fényes felhő? Vagy Mózest?
Jézus az égbe emelkedett, majd felhők takarták el az apostolok szeme elől. Mózes pedig meghalt és egy ismeretlen helyre temették. Legfeljebb a homok takarta el, de bizonyára nem fényes felhők.
"Hol nyeli el Jézust fényes felhő? Vagy Mózest?"
Erre gondolt:
Máté
17,1 És hat nap mulva magához vevé Jézus Pétert, Jakabot és ennek testvérét Jánost, és felvivé őket magokban egy magas [Márk. 9,2-13. Luk. 9,28-36.] hegyre.
17,2 És elváltozék előttök, és az ő orczája ragyog vala, mint a nap, ruhája pedig fehér lőn, mint a fényesség. [2 Pét. 1,16-18.]
17,3 És ímé megjelenék ő nékik Mózes és Illés, a kik beszélnek vala ő vele.
17,4 Péter pedig megszólalván, monda Jézusnak: Uram, jó nékünk itt lennünk. Ha akarod, építsünk itt három hajlékot, néked egyet, Mózesnek is egyet, Illésnek is egyet.
17,5 Mikor ő még beszél vala, ímé, fényes felhő borítá be őket; és ímé szózat lőn a felhőből, mondván: [rész 3,17.] Ez az én szerelmes Fiam, a kiben én gyönyörködöm: őt hallgassátok.
17,6 És a tanítványok a mint ezt hallák, arczra esének és igen megrémülének.
"par szaz ev" volt az osszezavaro szerintem
mivel ebbol ara kovetkeztetni hogy az esemeny kozt volt annyi
de ez egy esemeny, igy kerdes az is hogy idoutazasfélere gondolsz e a kerdeseddel mert ugy tunik
"Nos akkor lehetett volna egyértelműbb is, mert nekem nem jött le, hogy Jézus színeváltozására gondolt."
Hármas vagyok. A "pár száz év"-et nem láttam. Akkor mégsem erre gondolt, bocsi
#8 Kerdezo
en a Bermuda-val egyutt felteteleztem hogy idoutazasra hasonlora gondolsz
most akkor nem a Szinevaltozasra gondoltal
mire gondolsz a 3 "kulonbozo" esemeny kapcsan? hogy mindegyiknel termeszeti jelenseg tortent vagy arra hogy a Bermuda valami ezoterikus termeszetfeletti dolog vagy ufos dolog es ez tortent
Vallas kategoriaba irtad ki vallasos valaszt nem ismered?
Isten Dicsosege az, de a Biblia maga leirja ezeket, olvasd el tobbszor ezeket az eseteket a Bibliaban es keres hasonloakat amikor Fenyesseg, Felho jelenik meg, mert a Biblia tele van ezekkel
nem Isten megnyilvanulasa szerinted tehat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!