Titeket már szállt meg angyal?
Tudom rossz a szóhasználat,de nem tudok jobbat.
Volt már ilyenben részetek?
Az angyalokról ugye a Szentírás tanít egyedül. A Szentírás szerint nem szállnak meg senkit sem az angyalok, így nem szállt meg se engem, se mást.
Ha rossz a szóhasználatod, és nem értettem meg ezért a kérdést, kérlek mutass rá, hogy miként kéne érteni.
"A vallás a nép ópiuma, a Biblia a népbutítás eszköze. Mindig rühelltem a vallásosokat. Tények helyett mesevilágba zárkózni. Gyengék, mind."
Jesszus, mi ez a kommunista szöveg??? 😂😂
(Igen, ez komcsi szöveg, akkor tolták ezeket a szövegeket. Értelmes ateista azért ennél jobb érveket tud felhozni. :) Mondom ezt keresztényként)
Ilyen értelemben sem. A Biblia szerint vannak őrangyalok, akik közben járnak értünk az Istennél, ezt a gyermekek esetén külön kiemeli Jézus, de csak ennyi. Amit írsz, már inkább ezoteria és nem kereszténység.
"És az ezotéria a Gonosz eszköze."
Nem gondolnám (mint láttad nem is írtam oda ilyesmit), szerintem egyszerűen csak a hülyék eszköze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!