Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Titeket már szállt meg angyal?

Titeket már szállt meg angyal?

Figyelt kérdés

Tudom rossz a szóhasználat,de nem tudok jobbat.

Volt már ilyenben részetek?

2018. okt. 9. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
9 Légyen néked a te hited szerint:)
2018. okt. 9. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Az angyalokról ugye a Szentírás tanít egyedül. A Szentírás szerint nem szállnak meg senkit sem az angyalok, így nem szállt meg se engem, se mást.

Ha rossz a szóhasználatod, és nem értettem meg ezért a kérdést, kérlek mutass rá, hogy miként kéne érteni.

2018. okt. 9. 18:58
 13/19 jdfGabrella ***** válasza:
Nem
2018. okt. 9. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

"A vallás a nép ópiuma, a Biblia a népbutítás eszköze. Mindig rühelltem a vallásosokat. Tények helyett mesevilágba zárkózni. Gyengék, mind."

Jesszus, mi ez a kommunista szöveg??? 😂😂

(Igen, ez komcsi szöveg, akkor tolták ezeket a szövegeket. Értelmes ateista azért ennél jobb érveket tud felhozni. :) Mondom ezt keresztényként)

2018. okt. 9. 20:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy segítő szándékkal alászáll a testünkbe.Pl. ha fél az ember valamitől vagy ilyesmi.
2018. okt. 9. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen értelemben sem. A Biblia szerint vannak őrangyalok, akik közben járnak értünk az Istennél, ezt a gyermekek esetén külön kiemeli Jézus, de csak ennyi. Amit írsz, már inkább ezoteria és nem kereszténység.

2018. okt. 9. 22:02
 17/19 A kérdező kommentje:
És az ezotéria a Gonosz eszköze.Köszönöm☺
2018. okt. 10. 00:50
 18/19 Rachel Warner ***** válasza:
Hát téged megszállhatott valami,ha ilyen baromságokon agyalsz.
2018. okt. 10. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:

"És az ezotéria a Gonosz eszköze."

Nem gondolnám (mint láttad nem is írtam oda ilyesmit), szerintem egyszerűen csak a hülyék eszköze.

2018. okt. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!