Szerintetek létezik Isten?
Megérné nemmel válaszolni, mert ha ebben valaki téved és rosszra fordul az élete, legalább van reménye, hogy halála után jobb lesz, de ha igennel válaszol és úgy téved, akkor abban a tudatban kell leélnie az életét, hogy bármilyen boldog is, ez minden ami van.
De ilyesmiben az emberek elég őszinték, szóval úgyis azt mondanám, hogy létezik, és hát az az igazság, hogy ezután ha mégis boldogtalanul élnék, akkor sem gondolnám, hogy nincs. A hit nem egy ilyen logikus dolog, inkább olyan mint az emberek érzelmei általában. Érteni sem értjük, kezelni sem tudjuk, csak vannak, és az egyszer biztos hogy vannak, nem igazán tudnám azt mondani ha kérdeznék, hogy szerinted vannak-e érzéseid, mondanám hogy ó de még mennyire hogy vannak... és nem mindig könnyű, hogy vannak, de ettől még azért szerintem egy igen jó dolog.
Szerintem nem létezik. :)
# 3-nak meg láthatóan fogalma sincs arról, hogy mi az, s mit állít az "Ősrobbanás", meg az evolúciós elmélet.
S legkevésbé értem, hogy miért hozta fel őket, mikor közük sincs a kérdéshez XD.
#6 #Molyember #4 #Kerdezo Kerdes es Kifejtese
nem is kicsit mint lathatod
mely hivok kuzdenek elsosorban evilagi sajat boldogsagert?
ez ellentetes a legtobb osi nagy hitvilag alapveto tanitasaival
onzetlensegert es halalutani Celert kuzdenek
Ezt eddig nem tudtad?
minden egyeb masodlagos, sokadlagos lehet csak ezektol
#13 #Lux Morulus es #8
a szubjektiv relativizmus nagyerovel tor elorre az emberek vilagfelfogasai kozt de ettol meg helytelen utrol van szo
ez ellen kell kuzdenie egy hivonek, az ego, onzes ellen, es az Abszolutumtalansag, Celtalansag ellen
szerintem nyivalnvalo hogy mint mondanek Szemelyes Egyeni Viszonylag Aktualis Nezopontombol...
Xy4
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
majd elvolvasom lehet ezt a kerdest, de nagyon hosszu es unalmas lehet, viszont talan a Halal megertesehez kozelebb kerulhetnenek sokan vele
igen ez is kiemelt kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!