Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek vannak olyan...

Szerintetek vannak olyan emberek akik házasság előtt szexelnek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 07:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdés nyilván csak vicc. Ilyen ember nem létezhet, mint a Kérdező.
2018. szept. 22. 09:48
 22/32 anonim ***** válasza:
72%

Miért félnénk?

Már eleve “bűnösnek” születsz a Biblia szerint akkor már nem tök mind1

Éld az életed és Élvezd

Nem lehet Félelemben Élni!

2018. szept. 22. 09:52
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Te most vagy nagyon hülye vagy, vagy anyád gépét használod a tudta nélkül.

2018. szept. 22. 10:16
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
Tán beszívott kend,vagy káposztalepke lükepék?
2018. szept. 22. 10:43
 25/32 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező, rengeteg ember van, aki szexel házasság előtt, mert ma sokan nem tartják értéknek a tisztaság megőrzését, és van bennük egy ilyen meggyőződés, hogy "ki kell próbálni egymással a szexet" a házasság előtt, mert mi van, ha "nem illünk össze".

Én tisztán éltem a házasságom előtt, és csak a férjemmel szexeltem eddigi életemben, és nem bántam meg egyáltalán. Ha nagyon szeretsz valakit, akkor kívánod vele a szexet is, és jó vele az ágyban, függetlenül attól, hogy próbáltad-e előtte mással vagy nem - legalábbis én nagyon élvezem a szexet a férjemmel, csináljuk is elég gyakran ;)

Persze amikor mondtam ismerősöknek, barátnőimnek, akik nem akartak tisztán élni a házasság előtt, akkor volt, aki hülyének nézett emiatt, és volt aki pedig tisztelettel nézett ránk, hogy mi tényleg komolyan gondoljuk a kereszténységet. Mindenesetre ez a mi döntésünk volt a férjemmel (akkor még csak barátom, majd vőlegényem) és végigcsináltuk, bár egyáltalán nem volt könnyű, mert őrülten vágyakoztunk néha egymásra.

Mindenesetre nekem ma is jó érzés, hogy nem paráználkodtam, és örülök, hogy meg tudtam csinálni ezt. Kutatások bizonyítják egyébként, hogy sokkal stabilabbak azok a házasságok, ahol a házastársak szüzen házasodtak össze, és sokkal könnyebben felbomlanak azok a házasságok, ahol "kiélték" magukat a házasság előtt a házastársak. Valószínűleg ezért (is) van ma ennyi válás.

Minden jót neked!

2018. szept. 22. 11:16
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

25-ös lenne néhány mondanivalóm a számodra.

1. Mivel te szexuálisan tapasztalatlan vagy, hiszen csak egy manussal keféltél, ezért fogalmad sincs róla - de ettől még tény - hogy vannak, akik nem illenek össze szexuálisan. Ha házassag után mikor szexre kerül a sor, a férjről kiderül mondjuk, hogy aszexualis, a feleség meg kissé nimfó hajlamú, akkor abból nem fog semmi jó származni. Ugyanez igaz akkor is, amikor a romantikus nászéjszakán az asszonyka meglátja, hogy a férjecskéje monster cook-al rendelkezik, amit a vallás miatt nem tanult meg használni, de azon a napon avatja majd fel az ő szűk punciján. Nem lesz az valami jó. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Exbarátnőm első az első pasijával pont ezért nem tudta élvezni a szexet, + ott még durvább volt a dolog, mert a szerszám görbe is volt. Azért, mert neked szerencséd volt a férjed méretével nem jelenti azt, hogy másoknál is ez a helyzet. És ugye most csak két példát említettem... Kutatások bizonyítják, hogy az ateisták szexuális élete jobb, mint a keresztényeké, na ez pont ezért (is) van, mert orosz rulettet járszanak a házassággal.

2. Nem tudom, hogy elgondolkodtál-e már azon, hogy régen vajon miért volt szükség a "házasság előtt no sex" dologra. Nem célom e rövid kommentben felvázolni ezt a témát, így csak példát említek. Talán hihetetlenül fog neked hangzani, de előfordult, hogy keresztény tinik a középkorban aktív szexuális életet éltek. A lányokat ugyanis már 14-15 évesen férjhez adták, és 20 évesen már több gyermekes családanyák voltak. A mai 14-15 éves lányok max a fejletlen kultúrákban mennek férjhez. Azok még tanulnak, otthon élnek és a szüleik tartják előket. Korunkban a nők egyre jobban tolják ki a csalásalapítási terveiket, nem ritka, hogy 30 éves koruk környékén szülnek. És mi van akkor, ha valaki meg sem akar házasodni, csak élettársi viszonyt akar. Ez csak egy példa volt, nem soroltam tovább. Ebbe a kultúrába belegyömöszölni az 3500 éves mózesi törvényt - hiszen a keresztény verzió a Tóra továbbhagyomanyozása - esztelenség.

3. Érdekes, hogy te attól tartod magad tisztának, hogy nem dugtál házasság előtt: sajnálom, de tudod attól, hogy pl

egy ateista nő aktív szexuális életet él a szerelmével, akivel még nem házasodott meg, nem lesz mocskos, bármennyire is szeretnék ezt a hívek. Másrészt a kereszténység történelme amúgy sem tiszta, ehhez elég végignéznem az elmúlt kb. 2000 éveteken.

Üdv.

2018. szept. 22. 12:14
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Még valami 25-ös:

Belső forrásból tudom, hogy a konzervatív keresztény házasságok nem stabilabbak, mint amit ti "világinak" neveztek. A válások aránya ugyanolyan volt. Ráadásul abban a gyülekezetben hallottam egészen elképesztő dolgokat is, hogy keresztények mit műveltek.

Ez belső forrás, ami a külvilág felé nem ment ki, viszont én tudtam, mert részt vettem azon a zárt beszélgetéseken is, ahová az érdeklődőket nem engedték be.

Erről ennyit.

2018. szept. 22. 12:19
 28/32 tabaki ***** válasza:
100%

@21: "Amúgy a kérdés nyilván csak vicc."

Ehhez nincs szükség különösebb éleslátásra, de ne lehetőleg ne hangoztasd -- álljon előtted intő példaként az én lepontozásom! Kérdező ugyanis csak addig nagyon laza, amíg a verejtékszagú tréfájával bolonddá tehet valakit (mellesleg meghökkentő, hogy hányan vették komolyan), attól már elborul a kedélye, ha számon kérik rajta az idétlenkedését. Megértem, hiszen ilyenkor nyilván szeretne szellemes csattanóval visszavágni, de mivel erre alkatilag képtelen, marad számára a buta ember szokásos kényszermozgása, a piros pracli.

@25:

Nincs sok értelme itt kitárgyalni azt, hogy Isten remekműveit te mikor tartod tisztátalannak, és mikor nem -- ki tudja, talán nem is a te hatásköröd. Amit viszont érdemes tisztázni, mielőtt nagyon belelovalod magad: Kérdezőben nem holmi hozzád hasonló szenzitív lélektársra akadtál, ő egyszerűen egy a Szexualitás rovatból kiebrudalt troll. Amikor úgy találta, hogy az orálos-guminős-bilincselős-dildós kérdések között nagyon-nagyon vicces dolog bociszemekkel feltenni a fentit, a moderátor szépen átrakta ide -- lényegesen különb iróniáról téve tanúságot.

2018. szept. 22. 12:58
 29/32 anonim válasza:
nem hiszem el, hogy valakik oldalakat irnak egy troll kérdéshez..
2018. szept. 22. 14:04
 30/32 anonim ***** válasza:

Ááááá,de hogy.

Senki nem merné bejátszani a házasság előtti szexet.

2018. szept. 22. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!