Egy kisfiú pisije tisztább, mint egy kislányé?
Figyelt kérdés
Az iszlám szerint, ha egy kisfiú odapisil a szőnyegre, elég vizet fröcskölni rá. De ha egy kislány teszi ugyanezt, akkor ki kell mosni a szőnyeget.
Az a magyarázat a dologra, hogy Ádámot vízből és agyagból teremtette Isten, tehát a vizelete is hasonló tulajdonságokkal bír, Évának viszont, mivel Ádám oldalbordájából lett, hús és vér tulajdonságú a vizelete, tehát szennyezőbb.
A kereszténységben van hasonló tanítás?
2018. aug. 30. 23:53
11/18 anonim válasza:
Kérdező...
Én meg olvastam, hogy kicsi zöld marslakók élnek a Földön és átvették a hatalmat és elpusztítják az emberiséget... De most komolyan... Mindent elhiszel, ami le van írva?
12/18 anonim válasza:
Látom nem akarod megérteni hogy nincs ilyen az iszlámban. Minden hülyeséget elhiszel?
14/18 KZitus válasza:
Kedves 6-os hsz.
A hülyeségnek nincsen határa, és vallástól, vagy ateizmustól független fogalom.
15/18 anonim válasza:
Itt a gyakorin már ezerszer kiveséztük a betty mahmudi sztorit, tényleg minden tekintetben. sok-sok érv, sok-sok mellébeszélés, és igazság elhangzott, olvasd el, több évre visszamenőleg. És választ kapsz a kérdéseidre. :) Tényleg.
16/18 anonim válasza:
#15 Ez a könyv szentírásnak minősül, a magyar neten a 15 éve Iránban élő, a nyelvet beszélő, az iszlámot ismerő nőt is torkollták már le azzal, hogy DE ÉN OLVASTAM EZT A KÖNYVET.
17/18 anonim válasza:
Szóval egy nő, írt egy könyvet és "szentírásnak" tekintitek... Most komolyan... Én meg beszélgettem egy muszlim férfival, aki saját bevallása szerint vizelés után, minden alkalommal, illatos törlőkendővel megtisztítja a nemi szervét... Írjak róla egy könyvet, hogy elhidd? Szentírás is lesz belőle?
18/18 anonim válasza:
És az igazi muszlim szava mennyire nem szentírás? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!