Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a Hillsong...

Mit gondoltok a Hillsong zenékről?

Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem. 😍😍😍
2018. aug. 29. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

En is nagyon szeretetem őket! Annyira megérint az összes. A kedvencem a Still es az I surrender. A Still-nek van magyar változata is, nem tudom ismered e; Rejts most el.

Ezen kívül én nagyon szeretem a Pintér Béla dalokat is, a kedvenceim: Ki vagyok én; Annyira szeretem, Lelkem vágyik utánad, Az én Istenem, Hazamegy a vándor, és a Mennyei Party. Az utolsó kettő gyermek dal, de annyira fantasztikus mind. Valami zseniális ez az ember.

Ha estleg valamelyiket nem ismernéd mindenképpen hallgasd meg. :)

2018. aug. 29. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Egyet hallottam, de nem az én stílusom...
2018. aug. 29. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Kedvencünk a Hosanna és az Oceans de mindegyik kellemes.
2018. aug. 29. 09:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ismeritek. Én is nagyon szeretem őket. De például a Chris Tomlin zenéit is.
2018. aug. 29. 09:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Londonban voltam hillsong worshipen is 🙂
2018. aug. 29. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kellemes.
2018. aug. 29. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok szép van köztük. Nekem a Broken Vessels a kedvencem.
2018. aug. 29. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyházi zenei táborokba járva nőttem fel. A tanáraink, vezetőink valódi zeneértő emberek voltak, így a tábor anyagát, a dalokat is nagy gondossággal állították össze, tele korálfeldolgozásokkal, Liszttel, Harmonia Caelestissel. És emellé bekerültek gospelek, + rengeteg “modernebb” zene.

Tegyük hozzá, az úgynevezett “gitáros misék” dalairól egész életemben kirázott a hideg, és sajnos nem pozitív értelemben. 😬 De azok a dalok, amiket ebben a táborban hallottam, jóval igényesebbek voltak zeneileg. Meg tudtak érinteni, mert valódi művészeti alkotások.

Az utóbbi időben derítettem ki, hogy ezek közül rengeteg Hillsong dal volt.

Úgy pecsételték meg a fiatal éveim, és úgy tereltek a zenetanulás kimeríthetetlen útja felé, hogy akkor még nem is ismertem őket.

2024. ápr. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!