Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A kereszténység gyűlöli a...

A kereszténység gyűlöli a melegeket?

Figyelt kérdés

2018. aug. 28. 19:23
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
"téma-idegen" fordítva már persze nem amikor a melegeket kell szidni!
2018. aug. 29. 05:47
 22/57 anonim ***** válasza:
0%

"fordítva már persze nem amikor a melegeket kell szidni!"

Itt írtuk neked két teljes oldalon át, hogy mi a kereszténység álláspontja a melegekről, ha ezekből nem sikerült megérteni, akkor itt van egy mondatban a lényeg:

A keresztények nem gyűlölik a melegeket, hanem arra buzdítják őket, hogy ne szexeljenek más férfiakkal, ugyanis így nagyobb eséllyel üdvözülnek.

Ennyi a lényeg. Azzal utálnánk a melegeket, hogyha bátorítanánk őket a meleg szexre, mivel ezzel drámaian megnövelnénk az esélyét annak, hogy Pokolra jutnak.

2018. aug. 29. 05:57
 23/57 anonim ***** válasza:
4%

{11

Kedves Tanár úr

"hogy egy homoszexuális ember hogyan élje az életét, nem ad semmiféle támpontot. "

Ez nem igaz, hiszen maga Pál elmondja, hogy akik Helytelenségeket tettek, vagy éltek meg, amikbe a homoszexualitás is benne foglaltatik, felhagytak azzal.

(1Korintusz 6:11) 11 Pedig ilyenek voltak némelyek közületek. De tisztára mostak, de megszenteltek, de igazságossá nyilvánítottak benneteket Jézus Krisztus, a mi Urunk nevében, és a mi Istenünk szellemével.

2018. aug. 29. 08:46
 24/57 anonim ***** válasza:
10%

"A kereszténység gyűlöli a melegeket?"

Első válaszoló megírta.

Annyira gyűlöli, hogy meg akarja gyógyítani őket és örök életre akarja vezetni. Ez pont olyan, mintha azt kérdezné valaki, hogy az orvos utálja a TBC-st, hogy betegnek tartja és kezeli?

2018. aug. 29. 09:22
 25/57 anonim ***** válasza:
52%

""téma-idegen" fordítva már persze nem amikor a melegeket kell szidni!"

Kérdező, azért nem a valláskritika rovatban trollkodsz (ahová ez a kérdés is való), mert ott már a kutya nem válaszol a provokációdra/provokációtokra

2018. aug. 29. 09:24
 26/57 anonim ***** válasza:
15%

Nem gyűlölöm őket. Van rokonom aki meleg, és ezt sokáig nem tudtuk mégis szertem és fogadom a házamban. Az ítélkezés nem az én dolgom, hanem az Úré. Én azt a parancsot kaptam az Úrtól, hogy szeressek.

Persze van ami visszataszító mint pld. a nőnek öltözött férfiak az utcán és ehhez hasonlóak de én egy beteg embert látok akinek gyógyulásra van szüksége.

2018. aug. 29. 09:49
 27/57 A kérdező kommentje:
#26 ja a probléma meg szőnyeg alá van söpörve mi? Jelenleg te vagy itt aki provokál és trollkodik értelmes válasz adás helyett!
2018. aug. 29. 10:05
 28/57 anonim ***** válasza:
61%

A trollkodás mindig úgy zajlik, hogy a válaszokat a másik fél nem tartja értelmesnek. Eddig rendben, de ki kellene deríteni, hogy melyik nem értelmes. Ez nem olyan nehéz.

Egyébként a fentiekben rengeteg olyan válasz van, amely nem valamire reagál, ellenben felsőbbrendűen osztja az észt.

Nem a kérdéssel van a baj, hanem azzal a morállal, amellyel a társalgás folyik.

2018. aug. 29. 10:18
 29/57 anonim ***** válasza:
85%

"Annyira gyűlöli, hogy meg akarja gyógyítani őket és örök életre akarja vezetni. Ez pont olyan, mintha azt kérdezné valaki, hogy az orvos utálja a TBC-st, hogy betegnek tartja és kezeli?"

Azért hogy a melegséget csak így csípőből gyógyítandó betegségként kezeled, csak mert a világképedbe nem fér bele, az nagy baj. A hozzád hasonló emberek járatják le a kereszténységet, és adnak alapot az olyan embereknek mint a kérdező, aki már azt hiszi hogy minden keresztény olyan agyilag elborult, mint te...

2018. aug. 29. 12:44
 30/57 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem fölösleges ezen vitatkozni. Aki nem érintett személyesen a meleg témában, azt a Jóisten sem tudja kiállítani. Bármit mondhatnak neki, bármilyen élettörténetet meghallgathat, akkor is csak a Bibliáját fogja idézgetni (persze csak azokat a részeket veszi abból is szó szerint, ami az ő gyűlölködését alátámasztja).
2018. aug. 29. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!