Vannak itt kilépett Hit Gyülezeket tagok? Mi volt a távozás oka?
Én nem ismerek "Hit Gyülezeket"-et, de kiléptem onnan.
Azért, mert furcsállották a "nanu-nanu" köszönésemet, és nem hajkurászhattam legyeket! Borzasztó!
Te biztos tudod milyen csúnyán beszélnek abban a bizonyos - hogy is írtad - "Hit Gyülezeket"-ben...
Kell a balhé???
Ajánlom, hogy tanulmányozd ezt a kérdést. A #23 hozzászólásban benne van az egyik rokonom leírása is erről a szektáról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Az egész nem más mint egy politikai híveket toborzó pártszekta, régen az SZDSZ-nek, ma a Fidesznek toborozzák a híveketk, meg adják az ideológiai hátszelet (régen a balliberlaizmus istenítésével, ma az elvakult muszlimgyűlölettel).
kzs, Asperrimus és társaiknak pedig nem ajánlatos hinni, mert ők a hitgyüli fizetett bérkommentelői.
Az első kommentelő is azt akarja csak elhitetni, hogy aki elhagy egy cionista politikai szektát az csakis valami bűnös eltévelyedett lélek lehet... Szerintem meg inkább azok vannak eltévelyedve, akik egy gyűlölködő fidesz-imádó más vallásúak ellen uszító szekta tagjai.
@ 3-as
Öregem EKKORA baromságot....
hát hihetetlen....
"hitgyüli fizetett bérkommentelői" --> ez jó!! :D :D
Megmondanád, mennyit keresek? Mert én nem tudom....
"Az egész nem más.... (és írod az idióta baromságaidat...)" --> Jót nevettem... talán ha lenne egy hangyányi kis fogalmad akár a "szektáról", akár a Bibliáról, az azért jó lenne.
Kérdezp, fellelhető a neten is a Némestsanyi szekta egy kilépett funkcionáriusának könyve.
Olvasd el.
Jót fogsz szórakozni.
@ Előbbi
"Kilépett funkcionárius" --> na ezen én is szórakoznék.
"Némestsanyi szekta" --> erre kiváncsi lennék: mi ez, és mihez lehet hasonlítani? Olyan, mint a ferkó-szekta?
Neked muszáj minden hitgyülivel nem egyetértő válasz után ilyen „nesze neked hülye paraszt jómögmondom” stílusban hozzászólnod?
@ 8-as
Ezt írod: "Szerintem pedig azoknak fizetnek, akik a Gyülekezetről kreálják a rémhíreket."
Na ebben van valami.
---------------
@ Kérdező
Jut eszembe, én vagyok a 2. válaszoló. Olvastad amit írtam? Hogy mennyire végigsértettek engem??
Most viszont te jössz: szóval, mert hogy te fenemód tudod, hogy beszélnek a távozókról (Húúúú és még információkat is elhallgatnak...) akkor írjál már nekem, annál is inkább, mert ez téged "zavar"!
3:Ezen en is jóízűen nevettem ,köszönöm :) .
Kérdező: Ha a gyülekezetről szeretnél informálódni ,akkor nem igazán a volt tagok véleményét ajánlom. Fogd meg magad ,menj el a Hit gyülekezeté be ,beszélgess emberekkel ,hallgasd a prédikációt és te magad is ki fogod tudni alakítani a saját véleményed a Hit gyülekezeté ről .Szerintem ez számodra hitelesebb lenne mint a volt tagok "tapasztalatai" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!