A sátánisták mit gondolnak, hova kerülnek? A menny gondolom náluk nem játsik, de a pokolba akarnak kerülni? Mit gondolnak, mi van ott?
"Szép lesz az élet a halál után,
A Mennyországban Isten vár!
De én választom inkább a Poklot,
Ott találok majd minden barátot!
Hit, remény, szeretet,
Éhenveszett gyerekek!
Hit, remény, szeretet,
Az isteni kegyelet!"
A sátánisták a sátánban hisznek - és abban, hogy a pokolban egy jobb világot hozott létre, mint ami itt van.
Tudod, kérdező, ők NEM a keresztény istenben bíznak. Tehát nem fogadják el a Biblia leírását sem a pokolról.
Igazából kitalálták maguknak, hogy szerintük a sátán milyen. Ne felejtsd el, hogy a sátán sokkal idősebb hit, mint a kereszténység!
De valójában persze ugyanúgy nem tudnak semmit, mint pl. a keresztények.
Én nem tudok arról, hogy a sátánizmus idősebb hit volna, mivel az egyidtenhit előtt többistenhit volt, ill ateista vallások.
Utolsó, nem hittérítést kértem, ez pusztán egy kívámcsiságon alapuló elméleti jellegű kérdés.
Elnézést kérek "kedves" kérdező!
Remélem nem okoztam maradandó károkat a lelkivilágodban a válaszommal, semmi ilyen nem volt szándékomban.
Szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!