A Jehova Tanú lányokkal mennyire lehet ismerkedni?
(direkt ide teszem fel a kérdést, a „felnőtt párkapcsolatok” helyett, mert tudom, hogy a Jehova Tanúi ezt a témakört szokták olvasni)
Nemrég a keletiben láttam egy igen csinos fiatal lányt az egyik Jehova Tanús standnál. A kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet ismerkedni egy Jehova Tanús lánnyal, illetve mire számíthatok?
Csak szimplán menkek oda és kezdjek beszédbe elegyedni? Vagy mit tanácsoltok?
*menjek oda
Illetve mi lehet a legjobb módja egy Jehova Tanús lánnyal való ismerkedésnek?
szervusz.
Csatlakozom az első válaszoló mondatának első feléhez.
Egy Tanú, a szent írás alapján csak az úrban házasodhat. Ezt Mi, valóban komolyan vesszük, mint Isten szavában leírtakat, és igyekszünk keresztény életet élni. Ennél fogva nem kezdenek kapcsolatot akikkel nincsenek egy hitben.
Sajnos vannak akik lazábbra engedik maguknak a "gyeplőt", azonban ez nagyon ritka.
#6, hogy lehet benned ennyi rosszindulat? 😯
Függetlenül attól, hogy nem értek egyet mondjuk a jehova tanúival, vagy épp az ateistákkal, sosem kívánnék nekik ilyet.
Egyébként egy vallásos csajt nem fogsz tudni csak úgy meghúzni. 😜 Mondom ezt neked vallásos csajként. 😄
7-es:
Hidd el, van olyan vallásos csaj, aki bekapja. Ne magadból indulj ki, azt elhiszem, hogy ha rajtad múlna még 50 évesen is szűz lennél, ha addig nem házasodnál meg.
Csak az igazat mondtam Merete. Neked kellene a legjobban tudnod vallásosként, hogy az igazság nem mindig simogató, lehet kemény is.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!