Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen a keresztény dresszkód...

Milyen a keresztény dresszkód nők esetében?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam lengén öltözött nőket kijönni egy templomból amit furcsálltam. Hogyan kellene öltözködnie vallásos keresztény nőnek? Korábban úgy tudom számított hogy férjezett vagy sem. Például bikini, megengedett?

2018. aug. 9. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
0%
1 Amit ír, az nem felel meg egyetlen keresztény közösségben sem.
2018. aug. 9. 11:46
 22/64 anonim ***** válasza:
68%
Utcán tilos a sort? Te oszt melyik szektából jöttél? Múlt héten voltam egy keresztény táborban, kb. mindenki sortban volt. :)
2018. aug. 9. 11:47
 23/64 anonim ***** válasza:
34%
#21, katolikus vagyok, nálunk teljesen megfelel. :) Annyi, hogy a remplomban nem illendő, mert oda az a dresszkód, hogy fedett vállak legyenek, és térdig érő szoknya. Utcára abszolút megfelel, ahogy a bikini is a strandra. :)
2018. aug. 9. 11:48
 24/64 anonim ***** válasza:
15%

1Tim 2,9

Hasonlatosképen az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat; nem hajfonatokkal és aranynyal vagy gyöngyökkel, vagy drága öltözékkel,

2018. aug. 9. 11:49
 25/64 anonim ***** válasza:
22%

Tisztességes öltözetbe nem tartozik olyan ruha, amiből a feneked kint van, és az egész lábad látható meztelenül, ráadásul az utcán idegen férfiak előtt. Otthon a férjed előtt igen, de nem az utcán idegen fazonok előtt, még ha az tábor is.

Akár tetszik, akár nem. Ez van.

Ne mond kereszténynek magad, ha világiként viselkedsz.

2018. aug. 9. 11:51
 26/64 anonim ***** válasza:
14%

22 Az evangelizációs tábor és a keresztény tábor között meg óriási a különbség.

Nem véletlenül evangelizációs tábor.

2018. aug. 9. 11:53
 27/64 anonim ***** válasza:
20%

26 Evangelizáció= Ige hirdetés világi emberek részére, behívás Isten népe közé.

A szolgálók 1000% hogy nem öltözködnek világiként.

2018. aug. 9. 11:54
 28/64 anonim ***** válasza:
0%
A dresszkódhoz még ami kötelező: melltartó, minden esetben.
2018. aug. 9. 11:59
 29/64 anonim ***** válasza:
69%

"Keresztény nő nem jár strandra (férfiak se)"

Bakker mi ez már? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy melyik szektából szalasztottak téged. Ha a Szentírás nem tiltja, egy szekta miért akarja tiltani?

2018. aug. 9. 12:02
 30/64 anonim ***** válasza:
8%

Tudod hogy látják a valódi keresztény férfiak a magamutogató hivalkodó nőket? és mi jut róluk eszükbe:

Péld 11,22

Mint a disznó orrában az aranyperecz, olyan a szép asszony, a kinek nincs okossága.

2018. aug. 9. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!