Mi kell egy szekta létrehozásához és működtetéséhez?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy hogyan lehet szektát létrehozni? Hivatalosan. Nem nem akarok szektát létrehozni meg semmi csak egyszerűen kíváncsi vagyok rá.2018. júl. 25. 14:13
1/3 anonim válasza:
A szektához nem kell semmi csak egy ideológia meg egy rakat gyökér aki elhiszi.
Nincs olyan, hogy hivatalos szekta. Nincsenek a szaknévsorban vagy ilyesmi. Alapítványokat, ifjúsági szervezeteket, sportegyesületeket szoktak alapítani. Azt lehet. aki nagyba nyomja az meg egyházat alapít és bejegyezteti (ha megfelel a törvényi előírásoknak)
2/3 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Én is erdeklődtem már. Valami mozgalom kell.
3/3 anonim válasza:
Na várj... különítsünk el két dolgot. Az egyik amire szerintem kíváncsi vagy, arra már megkaptad a választ, a másik, amikor egy meglévő egyházban alakul ki az egyház által még mindig elfogadott, de valamiben gyökeresen eltérő társulat. Rengeteg ilyen volt már, hogy egy adott elszigetelt szerzetesrend rájött, hogy nekik valami fontosabb és valami kevésbé fontosabb, mint az egész vallásban. Ez is szekta. Ez nem egy szitokszó, csak többségében ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!