Szerintetek ilyen kegyelmi ajándékokkal milyen hivatást válasszak?
Szerénység, szemérmesség, segítőkészség, az emberekben a jót keresem mindig, optimizmus, kedvesség, tanítás (de nagyobb csoport előtt nem szeretek beszélni, szerepelni), gondoskodás, együttérzés, mindig a probléma megoldására fókuszálok, tanácsadás, másik emberrel szembeni türelmesség, biztatás, gyógyítás (de inkább a lelkiekben, mert a vért sajnos nem bírom)
28 éves, nő vagyok (pszichológus nem szeretnék lenni)
Szeretném használni ezeket az ajándékaimat és mindenképpen Istennek tetsző hivatást szeretnék. Szívesen fogadok minden ötletet!
Nyugodtan tegezhetsz, korban elég közel állunk.
Nézd, aki szerény, az nem kezdi azzal, hogy ő mennyire szerény, majd felsorol még egy halom nagyon pozitív tulajdonságot magáról. Mint kiderült, neked egyetlen hibád, hogy nem tudsz közönség előtt szerepelni, ami szintén nem negatívum.
A valóban szerény emberek sosem dicsekednek pozitív tulajdonságaikkal és pontosan ismerik saját maguk hibáit is.
Tehát röviden, nem vagy szerény.
Viszont remélem, hogy a válaszom többi részét hasznosnak találtad.
Ha csak a negatív tulajdonságaimat sorolom fel, azzal nem jutnék előrébb, hogy melyik hivatást válasszam.
A kegyelmi ajándékok -ha jól tudom- nem a negatív tulajdonságainkról szólnak.
Valóban nem, ilyet nem is kértem.
Egyszerűen arra céloztam, ahhoz, hogy egy korrekt képet kapjunk önmagunkról, amely segíthet kiválasztani hivatásunkat is, ismernünk kell pozitív és negatív tulajdonságainkat is.
De ha neked ennyi pozitív tulajdonsgod van, akkor legyél apáca, mint előző írta. Bár szerénységből példát vehetnél Kis Szent Terézről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!