Mi a véleményetek a Zsidók Jézusért nevű szervezetről?
A Róma 10,2 inkább a jehovista tanításokra igaz, mert a legfontosabb van kihagyva náluk az egész hablatyból: a kegyelem.
A szeretet pedig a másik. Nem ismerik. Ahogy Istent sem.
Megfigyeltem, hogy némelyek, nem is a kérdésre válaszolnak. Amikor egyszer Én tettem ilyet rám szóltak, és akkor is 000-át kaptam
A személy válogatás, ilyenkor is megmutatkozik.
Csak azt nem értem, hogy tudja alkalmazni az életében, a 'szeresd felebarátodat, mint önmagadat" elvet.
Vagy a "szeresd az ellenségedet, és tegyél jót"
Pedig nem is vagyok ellenség.
Ja meg van:
Ön magát is ennyire gyűlöli!
Miért? Te sem a kérdésre válaszoltál... Az nem a te véleményed, hogy beírsz egy idézetet.
Egyébként itt van a hitvallásuk:
Az biztos, hogy ők sokkal közelebb állnak az Isten által helyesnek tartott igaz imádathoz, mint pl. az #1 válaszoló felekezete.
"Vagy a "szeresd az ellenségedet, és tegyél jót"
Jehova tanui lehet azert nem tudjak szeretni a kikozositetteket mert magukat is gyulolik?
8.
(Héberek 12:6) 6 mert akit szeret Jehova, azt megfegyelmezi; bizony megostoroz mindenkit, akit fiaként befogad.”
(Héberek 12:8) 8 Ha pedig nélkülözitek a fegyelmezést, amelynek mindenki részese lett, akkor bizony törvénytelen gyermekek vagytok, és nem fiak.
#9 Az eredeti görög szövegben nincs ott a Jehova név, ez betoldás, ami súlyos vétség, halálos vétség Isten szemében.
Látod Opendoor, Isten rajtunk keresztül próbál titeket jó útra téríteni, dehát kemény a szívetek, mint a fáraónak, ezért aztán ellenáltok minden törekvésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!