Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tennél, ha te lennél Isten?

Mit tennél, ha te lennél Isten?

Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 15:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Aki lepontozott, az miért tette? Teljesen normálisan válaszoltam a kérdésre. Vagy nem tetszik a válasz? Ez van, nekem ez a véleményem.

De tudom, hogy úgy se fogja senki megindokolni, mert ahhoz némi ész kellene már. ;)

17#-es voltam.

2018. júl. 10. 08:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Hülyék pontoztak le, de azért, mert egy az egyben elpazarolnád az isteni hatalmad, és ez nem tetszik nekik.

De az elsőt is lepontozták, aki a lehető legjobb választ írta.

2018. júl. 10. 09:14
 23/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem érdekes a pontozás, nem is kell, nincs is jelentősége. De megjegyzem van itt néhány nagyon alacsony tudatállapotú lény - aki nem tudja felfogni, mi a kérdés. Egy Teremtő állapotra kérdez a kérdező - és ők egy tudatukban megkövült mániaként működő, pusztító elfajzott erőre, vagy fétisre használnák ezt. Volt már ilyen, Lenin, Sztálin, és látható volt az eredménye: a vallásellenes vallást kiirtó ténykedésüknek 100 millió áldozata van, csak a halálos - azokat akik itt tombolva írtanak azok is áldozatok természetesen.

[link]

A hívőket ez hitükben természetesen nem érinti.

Egy nagyszerű példát hoznék, a világ egyik legnagyobb (hívő természetesen) matematikusa teremtésére, hogy működhet az isteni teremtő erő emberben. Nem játszott istenkét, nem pusztított, öldökölt, csupán csak alkotott.

Lehet így is, lehet átgondolni, hogy melyik jobb.

"Semmiből egy új, más világot teremtettem."- írta Bolyai János levelében apjához.

[link]

"Én, boldogolván, azt a madarat,

ki kalitjából legalább kilátott,

a semmiből alkottam új világot,

mint pókhálóból sző kötélt a rab."

2018. júl. 10. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!