Ki követi az ősmagyar vallást? akit érdekel a téma vagy követi is válaszoljon de olyat akit nem ne kövezzen meg érte!
ahogy egy másik kérdésemben írtam
"valamikor régen gazdag hitvilágunk volt, de azt különös kegyetlenséggel elpusztította a történelem számtalan vihara´
csak házilag készült oltárnál tudok imátkozni mert nem maradt meg régi szent hely ahova elmehetnék.
Én tényleg nem hiszek egyetlen istenségben sem.
Az zavar, hogy egyrészt mondasz itt sületlenségeket, másrészt nem értem, mi a hited alapja.
és ha olyan nagy hatalma van istennek a keresztények szerint ő miért nem monda azt az amerikaiknak az indiánok ellen
álj! ne öljétek az ártatlanokat! na?
második sor jobb szél
...de kérlek nagy nyilvánosság előtt ne azonosítsd ezzel a magyar hagyományt
kérdező,
Gyakorlod-e, gyakoroljátok-e a bárányok kormozását?
Az ősmagyar vallás egyeltálan nem tűnt el. Csak el fog, ha kevés ember ismeri csak meg a Yotengritet.
A kereszténységre muszáj volt áttérnünk, különben nem maradtunk volna meg.
A vallás igenis fennmaradt, de eddig titokban volt tartva a Kormorán táltosrend által. A Yotengrit című könyvvel lett újra közkincs.
Bence. Ebben a vallásban az istenek nem követelnek feudális típusú talpnyalást, ezért a legtöbbek, csak fohászt intéznek hozzájuk, és köszönetet mondanak neki.
Ebben a vallásban az isten, egy fogalom és ősként is tekintünk rájuk, mivel ebben a hitben minden egy ködnél is finomabb szellemanyagból van.
Egyáltalán nem neopogány "rocker" vallás. Én ezt azzal próbálnám alátámasztani, hogy Ázsiában, akik valahogy "kikerülték" az iszlámot, még mindig ennek a vallásnak az életformájában élnek. (Nomád pásztorkodás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!